HABERLER

26.04.2012

HENTBOL

Rakibimiz Maliye Milli Piyango

Hentbol Takımımız, Süper Lig Final Four ikinci maçında bugün Maliye Milli Piyango'yu ağırlayacak.

Final Four ilk maçında Maliye Milli Piyango'yu 24-28 mağlup eden siyah-beyazlılarımız, Final Four ikinci maçında rakibini 26 Nisan Perşembe günü saat 20.00'da, Süleyman Seba Spor Salonu'nda konuk edecek.
 
‘Avantajı Bizde’
Hentbol Süper Ligi Final Four Yarı Final ilk maçında Maliye Milli Piyango’yu deplasmanda 28-24 mağlup eden Hentbol Takımımız, Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanacak rövanş mücadelesi öncesi, seride 1-0 öne geçti. İkinci karşılaşmadan da galip ayrılması durumunda adını finale yazdıracak olan siyah-beyazlılarımızda, hazırlıklar Antrenörümüz Müfit Arın yönetiminde devam ediyor.
Serinin ikinci maçı öncesinde internet sitemize açıklamalarda bulunan Arın; Ankara’dan avantajlı bir skorla döndüklerini belirterek şunları söyledi:
“ Zor bir karşılaşma olacak. İlk maçta rakibimiz çok önemli bir takım olduğunu, ortaya koyduğu performansla gösterdi. Türkiye Kupası’nı kazanmış olmanın verdiği artı motivasyonla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takımda sadece Tolga Özbahar’ın bir sakatlığı var ama maç gününe kadar düzeleceğini umut ediyorum. Ankara’da, bizi yalnız bırakmayan coşkulu taraftarımızın bizi bu maçta da destekleyeceğine inanıyorum. Hedefimiz ilk maçta elde ettiğimiz avantajı iyi kullanarak, üçüncü bir maça gerek olmadan finale yükselmek.”