HABERLER

17.04.2012

HENTBOL

Türkiye Kupası Beşiktaş’ın!

Hentbol Takımımız, Türkiye Kupası finali’nde Bursa Nilüfer Belediyesi’ni 31-18 yenerek Türkiye Kupası’nın sahibi oldu.

Eskişehir BESYO Spor Salonu’nda iki takımın da sert savunma yaparak başladığı mücadelenin ilk 10 dakikasını 4-3 önde tamamlayan ekibimiz, Ramazan’ın attığı gollerle oyunda ağırlık kurmaya çalıştı. Bülent ve Oğuzhan’ın golleriyle skoru lehine çevirerek ilk çeyrek saatin ardından farkı açmaya başlayan takımımız, yakaladığı hızlı hücum fırsatlarını gole çevirmekte güçlük çekmedi ve 20. dakikaya 11-4 üstünlükle girdi. İyi savunma yapan ve İbrahim’in de etkili oyunuyla rakibe gol izni vermeyen siyah-beyazlılarımız, ilk yarıyı 15-7 üstünlükle bitirdi.
 
Mücadelenin ikinci bölümünde de oyunun kontrolünü elinde bulunduran takımımız, karşılıklı gollerle geçen ilk 10 dakikayı 20-11 galip tamamladı. Rakibinin savunma direncini tamamen kıran ve oyuna ortak olmalarına izin vermeyen ekibimiz, etkili golcüleriyle peş peşe sayılar üretti. Sert savunmasıyla dikkat çeken ve rakip atakları kaleye gelmeden savuşturan takımımız, mücadeleyi 31-18 kazanarak Türkiye Kupası’nı müzemize getirdi.
 
Karşılaşmayı Hukuk İşleri ve Eğitim Kurumları Komitesi Üyemiz Levent Erdoğan, Tesisler Kometesi Üyemiz Berkan Gocay ile Amatör Şubeler Komitesi Üyemiz Erdal Karacan da izledi ve takımımız ile birlikte kupa zaferimize ortak oldu.