HABERLER

Yeni Yönetim Kurulumuz

Fikret Orman Başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu Üyelerimiz hakkında bilgiler:

Fikret Orman / Beşiktaş JK Başkanı

Beşiktaşımız'ın Yeni Başkanı Fikret Orman, 1967 yılında İstanbul'da doğdu. Orta öğrenimini Işık Lisesi'nde, Yüksek Öğrenimini Yıldız Üniversitesi ve ABD Florida Üniversitesi'nde tamamladı. Esin Yapı'nın ortaklarından olan Fikret Orman'ın Sanayi, Turizm ve İnşaat sektörlerinde Yönetim Kurulu Başkanlıkları ve Üyelikleri bulunmaktadır. Fikret Orman, İngilizce bilmektedir.

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Üyeleri:

Ahmet Nur Çebi: 1959'da Trabzon'da dünyaya gelen Ahmet Nur Çebi, üniversite mezunudur.
Sanayici olan Çebi, evli ve 3 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Tamer Kıran: 1969 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Tamer Kıran, armatörlük yapmaktadır. Üniversite mezunu olan Kıran, evli ve 3 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Ahmet Kavalcı: 1960 Rize doğumlu olan işadamı Ahmet Kavalcı, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Deniz Atalay: 1961 yılında Denizli'de dünyaya gelen Deniz Atalay, üniversite mezunudur. İşadamı Atalay, evli ve 1 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Umut Güner: 1975 Malatya doğumlu olan işadamı Umut Güner, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Adnan Dalgakıran: 1962 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Adnan Dalgakıran, sanayicidir. Evli ve 2 çocuk babası olan Dalgakıran, İngilizce bilmektedir.

Berk Hacıgüzeller: 1966 İstanbul doğumlu olan Berk Hacıgüzeller, üst düzey yöneticilik yapmaktadır. Ünivesite mezunu olan ve İngilizce bilen Hacıgüzeller, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Levent Erdoğan: 1941 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Levent Erdoğan, avukatlık yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babası olan Erdoğan, İngilizce bilmektedir.

Nusret Altınbaş: 1970 yılında Gaziantep'te dünyaya gelen Nusret Altınbaş, üniversite mezunudur. Sanayici olan Altınbaş, evli ve 3 çocuk babasıdır. İngilizce ve Almanca bilmektedir.

İsmet Berkan: 1964 yılında İstanbul'da dünyaya gelen İsmet Berkan, üniversite mezunudur. Gazeteci Berkan, evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Cem Bilge: 1964 yılında Ankara'da dünyaya gelen Cem Bilge, üniversite mezunudur. İşadamı Bilge, evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Yalçın Kaya Yılmaz: 1970 yılında İstanbul'da dünyaya gelen sanayici Yalçın Kaya Yılmaz, evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Erdal Karacan: 1954 yılında İstanbul'da dünyaya gelen işadamı Erdal Karacan, evli ve 1 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Berkan Gocay: 1962 yılında İstanbul'da dünyaya gelen ekonomist Berkan Gocay, evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Seyit Ateş: 1958 yılında Ağrı'da dünyaya gelen işadamı Seyit Ateş, üniversite mezunudur. Evli ve 3 çocuk babası olan Ateş, İngilizce bilmektedir.

Metin Albayrak: 1964 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Metin Albayrak, üniversite mezunudur. İşadamı Albayrak, evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Mesut Urgancılar: 1967 yılında İnegöl'de dünyaya gelen Urgancılar, üst düzey yöneticilik yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk babası olan Urgancılar, İngilizce bilmektedir.

Abdullah Sözer: 1956 yılında Tekirdağ'da dünyaya gelen Abdullah Sözer, Üniversite mezunudur. Sanayici Sözer, evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.