HABERLER

02.03.2012

FUTBOL

Kadın ve Çocuk Taraftarlarımız için Bilet Dağıtımı

Pazar günü Beşiktaş-Trabzonspor maçını izlemek isteyen kadın ve çocuk taraftarlarımız için bilgilendirme.

Beşiktaşımız ile Trabzonspor arasında 4 Mart Pazar günü saat 19.00'da oynanacak olan karşılaşma, PFDK'nın verdiği 1 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle, kadın ve çocuk taraftarlarımız tarafından takip edilebilecektir.

Kadın taraftarlarımız ve yanlarında anneleri olmak kaydı ile, on iki yaş ve altı çocuklar Beşiktaş - Trabzonspor müsabakasını izleyebilir.

Ayrıca kaldıkları kurumca görevlendirilmiş resmi refakatçileri yanlarında olmak şartıyla Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesinde veya denetiminde olan sosyal amaçlı çocuk yuvaları ve yetiştirme yurtlarında kalan, korunmaya muhtaç 12 yaş ve altı çocuklar da mücadeleyi izleyebilecektir.

DAVETİYE BİLET DAĞITIMI BAŞLADI

Kadın ve çocuk taraftarlarımız için davetiye biletlerin dağıtımına bugün saat 11.00'den itibaren Fiyapı İnönü Stadı bilet satış gişesinden başlandı ve 18.00'e kadar devam edecektir. Biletlerinizi yarın 11.00-17.00 saatleri arasında ve bilet kalması durumunda, 4 Mart Pazar günü 10.00-19.45 saatleri arasında da alabilirsiniz.

DAVETİYE BİLETLERİNİZİ İSTANBUL'DAKİ KARTAL YUVASI MAĞAZALARIMIZDAN ALABİLİRSİNİZ

Taraftarlarımız, Fiyapı İnönü Stadı'nda bulunan iki mağazamızın yanı sıra, Ataşehir, Avcılar, Bakırköy, Beşiktaş, Çemberlitaş, Güneşli, Maltepe, Mecidiyeköy (Cevahir AVM), Ortaköy ve Zeytinburnu mağazalarımızdan bilet temin edebilir. Sözkonusu biletler yarın saat 14:00 itibari ile ilgili mağazalarımızda hazır olacaktır.

DİKKAT EDİLECEK KONULAR

Davetiye bilet almak isteyen kadın taraftarlarımızın nüfus cüzdanı fotokopisi getirmelerine gerek yoktur.

Kadın taraftarlarımıza sarı renkli biletleri hemen teslim edilecektir. Ancak kadın taraftarlarımızın yanlarında getirecekleri çocukların nüfus cüzdanını ibraz etmeleri gerekmektedir.
Ayrıca, ana sponsorumuz olan Ülker Grubu, Trabzonspor maçımızı izlemek için gelen kadın ve çocuk taraftarlarımıza Fiyapı İnönü Stadı çevresi ile Kartal Yuvası önünde, kendi ürünlerinden oluşan ikramlarda bulunacaktır.