HABERLER

01.03.2012

FUTBOL

Kadın ve Çocuk Taraftarlarımıza Davet

Pazar günü Trabzonspor ile oynayacağımız maç için kadın ve çocuk taraftarlarımıza davetiye biletler Cuma gününden itibaren dağıtılmaya başlanacaktır.

Beşiktaşımız ile Trabzonspor arasında 4 Mart Pazar günü saat 19.00'da oynanacak olan karşılaşma, PFDK'nın verdiği 1 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle, kadın ve çocuk taraftarlarımız tarafından takip edilebilecektir.

Kadın taraftarlarımız ve yanlarında anneleri olmak kaydı ile, on iki yaş ve altı çocuklar Beşiktaş - Trabzonspor müsabakasını izleyebilir.

Ayrıca kaldıkları kurumca görevlendirilmiş resmi refakatçileri yanlarında olmak şartıyla Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesinde veya denetiminde olan sosyal amaçlı çocuk yuvaları ve yetiştirme yurtlarında kalan, korunmaya muhtaç 12 yaş ve altı çocuklar da mücadeleyi izleyebilecektir.

Kadın ve çocuk taraftarlarımız için davetiye biletlerin dağıtımına 2 Mart Cuma günü saat 11.00'den itibaren Fiyapı İnönü Stadı bilet satış gişesinden başlanacak ve 18.00'e kadar devam edecektir. Biletlerinizi 3 Mart Cumartesi günü 11.00-17.00 saatleri arasında ve bilet kalması durumunda 4 Mart Pazar günü 10.00-19.45 saatleri arasında da alabilirsiniz.

Davetiye bilet almak isteyen kadın taraftarlarımızın nüfus cüzdanı fotokopisi getirmelerine gerek yoktur.

Kadın taraftarlarımıza sarı renkli biletleri hemen teslim edilecektir. Ancak kadın taraftarlarımızın yanlarında getirecekleri çocukların nüfus cüzdanını ibraz etmeleri gerekmektedir.