HABERLER

25.02.2012

GÜNCEL HABERLER

Faruk Sağnak İçin Tören Düzenlendi

Vefat eden eski sporcumuz, yöneticimiz ve disiplin kurulu başkanımız Faruk Sağnak için kulübümüzde tören düzenlendi.

1924 doğumlu olan ve yaşayan en yaşlı sporcumuz unvanına sahip olan Faruk Sağnak, Perşembe günü akşam saatlerinde aramızdan ayrıldı.

Merhum Faruk Sağnak için bugün Akaretler'de bulunan kulüp binamızda bir tören düzenlendi. Çok sayıda katılımın olduğu törende Onursal Başkanımız Süleyman Seba, İkinci Başkanımız Metin Keçeli, Muhasip Üye ve Asbaşkanımız Engin Baltacı, Hukuk İşlerinden Sorumlu Üyemiz Ahmet Akpınar, Divan Kurulu Başkanımız Yalçın Karadeniz, Genel Müdürümüz Murat Ülgen, Genel Koordinatörümüz Levent Çifter'in yanı sıra, Divan Kurulu üyelerimiz, eski sporcularımız, merhumun ailesi, yakınları ve kulüp çalışanları yer aldı.

İkinci Başkanımız Metin Keçeli ile Divan Kurulu Başkanımız Yalçın Karadeniz, yaptıkları konuşmalarla Faruk Sağnak'ın Beşiktaşımıza olan sevgisinden bahsetti, kulübümüze yaptığı hizmetleri anlattı ve Türk futboluna sağladığı katkılara değindi.

Başkanımız Yıldırım Demirören'in çelenk gönderdiği tören duaların okunmasının ardından sona erdi.

Faruk Sağnak'ın cenazesi Göztepe Tütüncü Mehmet Efendi Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Merdivenköy Mezarlığı'na defnedilecek.