HABERLER

21.02.2012

BASKETBOL

Türkiye Kupası Milangaz Arena'ya Geliyor

Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş Milangaz'ın bu akşam 20.00'de Novgorod ile oynayacağı maçın öncesinde kupa taraftarlarımız ile buluşacak.

Beko Basketbol Ligi'nin 18. haftasında Türk Telekom'u 79-74'lük skorla geçerek çıkışını sürdüren Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımımız, ardından Konya'da düzenlenen Spor Toto Türkiye Kupası'nda da müthiş maçlar sonunda kupanın sahibi oldu.
Basketbolda tarihimizdeki ilk Türkiye Kupası'nı camiamıza ve taraftarlarımıza hediye eden Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımımız, FIBA EuroChallenge Kupası 2. Turu K Grubu'nda da başarılı performansını devam ettirmek istiyor.

TARAFTARLARIMIZIN DESTEĞİ BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

21 Şubat Salı günü Rusya temsilcisi Nizhny Novgorod takımını saat 20.00'de Beşiktaş Milangaz Arena'da konuk edecek olan siyah-beyazlılarımız, K Grubu liderliği için büyük önem taşıyan bu maçta taraftarlarımızın desteğini bekliyor.
Tarihimizde ilk kez kazandığımız Türkiye Kupası'da karşılaşma öncesinde taraftarlarımız ile buluşacak.

HEDEF GRUP LİDERLİĞİ

FIBA EuroChallenge Kupası K Grubu'nda 4 maç sonunda 7 puan ile İspanya temsilcisi Fuenlabrada'nın ardından ikinci sırada bulunan Beşiktaş Milangaz, son iki maçını da kazanır ve grubunu da lider tamamlarsa Çeyrek Finalde saha avantajının sahibi olacak.

SERVİSLER HİZMET VERECEK
Beşiktaş Milangaz Arena'da saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşma için Beşiktaş Belediyesi'ne ait servis araçları 18.15 - 19.30 saatleri arasında Zincirlikuyu Metrobüs Durağı'ndan Milangaz Arena'ya seferler düzenleyecek.
BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Beşiktaş Milangaz - Nizhny Novgorod karşılaşmasını biletleri Biletix'te satışa çıktı. Taraftarlarımız biletlerini Biletix satış standları, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi ve www.biletix.com internet adresinden alabilecek. İnternetten bilet almak için tıklayınız.

Karşılaşmanın bilet fiyatları şu şekilde:

Protokol Karşısı ve Pota Arkaları : 20 TL
Bench Arkası: 30 TL
Protokol : 75 TL

BEŞİKTAŞ MİLANGAZ ARENA'YA NASIL ULAŞABİLİRSİNİZ?

Taraftarlarımız 58 A ve 59 B nolu İETT otobüsleriyle Milangaz Arena'ya ulaşabilirler.

Maç günü saat 18.05, 18.45 ve 19.30'da Kabataş durağından kalkan ve Beşiktaş - Zincirlikuyu güzergahından Akatlar'a gelen 58 A nolu otobüsten Anafartalar Okulu durağı'nda inmek suretiyle taraftarlarımız Milangaz Arena'ya kısa bir yürüyüş ile ulaşabilirler.

Ayrıca maç günü saat 18.40 ve 19.20'de Şişli Merkez durağından geçen ve Zincirlikuyu - Levent güzergahından Akatlar'a gelen 59 B nolu otobüsten Spor Kompleksi durağında inmek suretiyle Milangaz Arena'ya yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Bu alternatiflerin yanı sıra Levent Metro Durağı ve Zincirlikuyu Metrobüs durağından kısa bir taksi yolculuğu ile Milangaz Arena'ya ulaşmak mümkündür.