HABERLER

04.02.2012

BASKETBOL

'Güzel Atmosferde İyi Bir Galibiyet Hedefliyoruz'

Beşiktaş Milangaz Takımımızın Başantrenörü Ergin Ataman, bugün taraftarımızın önünde galip gelmek istediklerini söyledi.

Cumartesi günü saat 17.00’de Beşiktaş Milangaz Takımımız, Pınar Karşıyaka'yı Beşiktaş Milangaz Arena'da ağırlayacak. Başantrenörümüz Ergin Ataman bu önemli mücadele öncesinde internet sitemize açıklamalarda bulundu. Disiplinli bir ekibe karşı oynayacaklarını belirten deneyimli antrenörümüz şunları söyledi:
 
“Karşıyaka disiplinli ve istikrarlı bir takım. Aynı zamanda Avrupa’da da iyi mücadele veren tecrübeli bir takım. Çok zor bir maç bizi bekliyor. Kendi sahamızda oynadığımız bu maçları kazanmak istiyoruz. Uzun bir aradan sonra kendi sahamızda bir karşılaşma oynayacağız. Avrupa’da 3, ligde 2 maç olmak üzere 5 maçtır deplasmanda oynuyoruz. Bu karşılaşmalardan iyi bir grafik ile çıktık. Ama tabii ki biraz yorucu bir tempodan geçtik. Uzun bir aradan sonra taraftarımızın önünde oynayacağımız bu karşılaşmada güzel atmosferde ve iyi bir galibiyet hedefliyoruz."
 
Adam Morrison ve Carlos Arroyo'nun performansları hakkında da açıklamalarda bulunan deneyimli antrenörümüz, “Morrison beklediğimiz gibi skorer bir oyuncu ve özellikle son maçımızda çok iyi bir performans ortaya koydu. Onunda Beşiktaş taraftarı karşısında ki ilk maçı olacak. Daha önce taraftarımızın karşısına çıkma fırsatı bulamamıştı. Arroyo’nun bir sakatlığı söz konusuydu ama şu anda bir iyileşme söz konusu. Muhtemelen Carlos da yarın sahadaki yerini alacak” dedi.