HABERLER

02.02.2012

FUTBOL

Carlos Carvalhal’in Açıklaması

Carlos Carvalhal, Mersin İdman Yurdu karşılaşmasının ardından şunları söyledi:

“Geçen hafta bazı konularla ilgili açıklamam olmuştu. Maç trafiğinden sıkıntı yaşayacağımızı konuşmuştum, ayrıca bugünlerde taraftar desteğinin önemli olduğunu söylemiştim. Hem iki maç arasnıdaki kısa zaman hem de taraftarlarımızın cezalı olması bizi sıkıntıya soktu. Bizden 1 gün fazla dinlenen bir takıma karşı mücadele ettik. Saha kötüydü ve hava şartları da biraz zorladı. Ofansif açıdan bize destek verecek 2 bekimizin sakatlığı yüzünden erken ve planlanmamış değişiklikler yapmak zorunda kaldık.

Bugün buraya gelen kadın ve çocuk taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bütün taraftarlarımızın gelmiş olmasını ve istediğimiz atmosferi yakalamayı isterdik. Ayrıca tabii ki bugün daha iyisini yapmak isterdik.

3 gün sonra önemli bir maçımız daha var. Kafamızı tekrar kaldırıp Fenerbahçe maçına bakmak zorundayız.

Oyuncularımız istediğimiz gibi değillerdi. Ama onları da anlamamız gerekiyor. 3 gün önce zor bir maç oynadık. Buradaki bütün sorumluluk bana ait. Daha iyisini yapabilirlerdi ama bugün buraya kadar yapabildiler. Onları da tebrik etmem lazım çünkü çabaladılar. Maalesef birçok etken var ama gerçeğe dönmemiz gerekiyor. Yani önümüze bakmamız gerekiyor. Önümüzde Pazar günü sahaya savaşan bir takım sürmemiz gerçeği var. Ayrıca rakibimizi de tebrik ediyorum.”