HABERLER

04.02.2012

BASKETBOL

Pınar Karşıyaka'yı Ağırlıyoruz

Beşiktaş Milangaz Takımımız, bugün Pınar Karşıyaka'yı Beşiktaş Milangaz Arena'da ağırlayacak.

Beko Basketbol Ligi'nde 28 puanla dördüncü sırada yer alan Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımımız, bugün saat 17.00'de Beşiktaş Milangaz Arena’da Pınar Karşıyaka'yı ağırlayacak.
Mücadelenin biletleri Biletix'ten satışa sunuldu. Biletlerinizi Biletix satış standları, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi ve www.biletix.com internet adresinden alabilirsiniz. İnternetten bilet almak için tıklayınız.

Bilet fiyatları şöyle:

Bench arkası: 25 TL
Protokol karşısı: 15 TL
Pota arkaları: 10 TL
Protokol: 75 TL

TARAFTARLARIMIZI MAÇA BEKLİYORUZ

Hem Beko Basketbol Ligi'nde hem de EuroChallenge Kupası'nda başarılı performansı ve göze hoş gelen oyunuyla dikkat çeken siyah-beyazlılarımız, zorlu Pınar Karşıyaka mücadelesinde taraftarlarımızın desteğini bekliyor.

MAÇ İÇİN SERVİSLER KALKACAK
Taraftarlarımızın Beşiktaş Milangaz Arena'ya rahat ulaşabilmesi için Beşiktaş Belediyesi'ne ait servis araçları saat 15.30 ile 16.30 arasında Zincirlikuyu Metrobüs İstasyonu'ndan salona seferler düzenleyecektir. Servis saatleri; 15.30 , 15.50, 16.10 ve 16.30'dur.

BEŞİKTAŞ MİLANGAZ ARENA'YA NASIL ULAŞABİLİRSİNİZ?

Taraftarlarımız 58 A ve 59 B nolu İETT otobüsleriyle Milangaz Arena'ya ulaşabilirler.

Kabataş durağından kalkan ve Beşiktaş - Zincirlikuyu güzergahından Akatlar'a gelen 58 A nolu otobüsten Anafartalar Okulu durağı'nda inmek suretiyle taraftarlarımız Milangaz Arena'ya kısa bir yürüyüş ile ulaşabilirler.

Ayrıca Şişli Merkez durağından kalkan ve Zincirlikuyu - Levent güzergahından Akatlar'a gelen 59 B nolu otobüsten Spor Kompleksi durağında inmek suretiyle Milangaz Arena'ya yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Bu alternatiflerin yanı sıra Levent Metro Durağı ve Zincirlikuyu Metrobüs durağından kısa bir taksi yolculuğu ile Milangaz Arena'ya ulaşmak mümkündür.