HABERLER

02.02.2012

FUTBOL

Kadın ve Çocuk Taraftarlarımızı İnönü'ye Davet Ediyoruz

Mersin İdman Yurdu ile bugün oynayacağımız 24. hafta maçının davetiye biletleri hakkında bilgilendirme.

Siyah-beyazlılarımızın Spor Toto Süper Ligi'nin 24. haftasında bugün saat 20.30'da Fiyapı İnönü Stadı'nda oynayacağı mücadeleyi, PFDK'nın 1 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle, kadın taraftarlarımız ve yanlarında anneleri olmak kaydı ile, on iki yaş ve altı çocuklar izleyebilecektir.

Ayrıca karşılaşmayı kaldıkları kurumca görevlendirilmiş resmi refakatçileri yanlarında olmak şartıyla Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesinde veya denetiminde olan sosyal amaçlı çocuk yuvaları ve yetiştirme yurtlarında kalan, korunmaya muhtaç 12 yaş ve altı çocuklar da izleyebilecektir.

Kadın ve çocuk taraftarlarımız için davetiye biletler bugün Fiyapı İnönü Stadı bilet satış gişesinden 10.00-20.30 saatleri arasında dağıtılacaktır.

Davetiye bilet almak isteyen kadın taraftarlarımızın nüfus cüzdanı fotokopisi getirmelerine gerek yoktur.

Kadın taraftarlarımıza sarı renkli biletleri hemen teslim edilecektir. Ancak kadın taraftarlarımızın yanlarında getirecekleri çocukların nüfus cüzdanını ibraz etmeleri gerekmektedir.  

VIP Tribünü ve Kapalı Tribün için bilet dağıtımı yapılacaktır. Ayrıca Mersin İdman Yurdu'nu desteklemek isteyen kadın ve çocuk taraftarlar için de Eski Açık tribünde yer ayrılacaktır.