HABERLER

31.01.2012

FUTBOL

Mete Düren'den Taraftarlarımıza Çağrı

Basın Sözcümüz Prof. Dr. Mete Düren, PFDK'nın 1 maç seyircisiz oynama cezası vermesinin ardından taraftarlarımıza çağrıda bulundu.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş-Gaziantepspor Spor Toto Süper Lig müsabakasında, çirkin ve kötü tezahürattan dolayı ve bu eylemin aynı sezon içerinde 5. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle takdiren 1 resmi müsabakayı kendi sahamızda seyircisiz oynama cezası verdi.

Prof. Dr. Mete Düren, yaptığı açıklamada, statlarda kötü tezahüratlarla mücadele hususunda yapılan düzenlemeler gereği, Beşiktaşımız'ın bu konuda limitini doldurduğunu ifade ederek, ''Taraftarımız şu konuyu gayet iyi idrak etmelidir ki bundan sonra stadımızdaki her müsabakada yapılacak kötü bir tezahürat, evimizde yapacağımız bir sonraki maçın seyircisiz oynanmasına sebep olacaktır. Zirve mücadelesi yapan takımımızın, böyle bir konumdayken evinde oynayacağı her iki maçtan birini seyircisiz oynama riski kabul edilemez bir durumdur. Taraftarımızın bu konuda bilinçlenmesi, hem kendine hem yanındakine azami dikkat göstermesi kaçınılmaz, zorunlu ve acil bir hal almıştır" diye konuştu.

2 Şubat Perşembe günü Fiyapı İnönü Stadı'nda yapılacak olan Mersin İdmanyurdu karşılaşmasını sadece kadın ve çocuk taraftarlarımız izleyebilecek.