HABERLER

24.01.2012

HENTBOL

‘İlk Yarı Hedeflerimizi Gerçekleştirdik’

Hentbol Takımımız’ın deneyimli kalecisi İbrahim Demir, ligin ilk yarısının kendileri için çok başarılı geçtiğini söyledi.

İnternet sitemize Hentbol Süper Ligi’nin geride kalan ilk yarısını değerlendiren Demir, kendileri açısından başarılı bir dönemi geride bıraktıklarını dile getirerek; “ Namağlup olarak ilk yarıyı tamamladığımız için mutluyuz. Oynadığımız bütün maçlarda takım olarak kalitemizi sahaya yansıtmaya çalıştık. İyi oyunculardan kurulu kaliteli bir takımımız var ama aynı zamanda da takım bütünlüğünü sağlamış, çok sağlam ilişkileri olan bir oyuncu topluluğuyuz. Bu da bizi başarıya taşıyor. Çok tecrübeli bir antrenörümüz var. Bu etkenlerin hepsini üst üste koyunca başarının sırrı ortaya çıkıyor. Ligin ikinci yarısında da hedefimiz tıpkı ilk yarıda olduğu gibi bu başarılı form grafiğimizi koruyarak taraftarlarımıza ve camiamıza iki kupa daha kazandırmak. Kendi şahsi hedefim de Beşiktaş’ta 5.kez şampiyonluk sevinci yaşamak”diye konuştu.
Hentbol Türkiye Kupası’nda yarı final elemelerinde eşleştiğimiz Maliye Milli Piyango hakkında da açıklamalarda bulunan İbrahim Demir, şunları söyledi: “ Bu eşleşme biraz erken final gibi oldu. Bana göre rakibimiz yarı finale kalan takımlar arasında bizden sonraki en güçlü ekip. Finalde ya da yarı finalde karşılaşmış olmak fark etmez. Biz hedefi her daim şampiyonluk olan bir kulübüz. Bu yüzden rakibin ne kadar büyük ya da küçük olduğu bizi ilgilendirmez. Bizim işimiz her maça aynı disiplinle hazırlanıp salondan galip olarak ayrılmaktır. İki ayaklı bir eleme olacak. İnanıyorumki iki maçta da taraftarlarımızı memnun edecek skorları alarak adımızı finale yazdıracağız.”