HABERLER

19.01.2012

BASKETBOL

'Taraftarımızın Desteğine İhtiyacımız Var'

Kadın basketbolcumuz Esra Şencebe, Gran Canaria maçını taraftarımızın desteğiyle kazanabileceklerini söyledi.

Siyah-beyazlılarımız FIBA EuroCup 2. Tur ikinci maçında bugün (19 Aralık Perşembe) saat 20.00'de İspanyol temsilcisi Gran Canaria'yı Beşiktaş Milangaz Arena’da konuk edecek.
 
Kadın Basketbol Takımımız’ın tecrübeli ismi Esra Şencebe, önemli mücadele öncesinde internet sitemize açıklamada bulundu. Turu geçebilecek güçlerinin olduğunu belirten Şencebe, “Öncelikle maçtaki hedefimiz 10 sayı ile maçı kazanmak, kolay değil ama bunu yapabilecek güce sahibiz. Hem yerli hem de yabancı oyuncularımız bu tecrübeye sahipler.  Takım olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu turu geçmek için de sahada ne gerekiyorsa yapacağız” dedi. 
 
Esra Şencebe, turu geçebilmek için Büyük Beşiktaş Taraftarının desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi.
 
Şencebe, şöyle konuştu: “Geçmiş yıllardan edindiğim tecrübelerden biri taraftar desteğinin önemidir. Bu tür karşılaşmalarda ev sahibi olma özelliğimizi kullanmak galibiyeti daha da kolay hale getirir. Bunun için taraftar desteğine ihtiyacımız var. Taraftarlarımızdan ricam, Perşembe günü bizi desteklemeye gelsinler. Son haftalarda oynadığımız basketbol gerçekten umut verici, bunu taraftarımızın desteği ile birleştirirsek turu geçebileceğimize inanıyorum."