HABERLER

15.12.2011

FUTBOL

Futbolcularımızın Değerlendirmesi

Futbolcularımız Manuel Fernandes, Mustafa Pektemek ve İsmail Köybaşı, Stoke City maçını değerlendirdi.

Penaltıdan attığı golle skoru eşitleyen Manuel Fernandes, Stoke City maçının zor bir karşılaşma olduğunu söyleyerek, “Grubun en iyi takımı bizdik. Birinciliği hak ettiğimizi düşünüyorum. Üç günde bir maç yaptığımız için biraz yorgunuz ancak bir sonraki maça yine fit bir şekilde çıkacağız” diye konuştu.

Karşılaşmada ikinci golümüzü atan Mustafa Pektemek, kazanmayı çok istediklerini belirterek, “Rakibimiz kazanmak için geldiğini düşünmüyorum. Kapalı ve kontratağa dayalı oynadılar. Şanssız bir gol yedik ancak rakibimizden çok üstün oynadık. Lider olduğumuz için ve gol attığım çok mutluyum. Forvet oyuncusu gol attıkça performansı yükselir, bu golün de performansıma etki edeceğini düşünüyorum” dedi.

İngilizlerden daha istekli olduklarını söyleyen İsmail Köybaşı ise “Oyunun başından beri galibiyet için oynayan taraftık. Ancak yaptığım hatadan dolayı bir gol yedik. Böyle bir hata yapmak istemezdim. Hatalar her zaman olacaktır, hataların altında ezilmemek gerekiyor. Takım arkadaşlarıma da bu akşam kazandığımız için teşekkür ediyorum. İkinci yarıda aradığımız golleri bulduk ve üzerlerine gittik” ifadelerini kullandı. Maç temposuna alıştıklarını söyleyen genç oyuncumuz, “Hocamız dinlendirme idmanlarını iyi yapıyor. Biz de kendimize iyi baktığımız zaman bu temponun bizi etkileyeceğini düşünmüyorum. Umarım bu galibiyet serisini ligde de devam ettiririz” şeklinde konuştu.