HABERLER

12.12.2011

FUTBOL

Antrenman Notları

Beşiktaşımız, Stoke City maçı hazırlıklarına başladı.

Siyah-beyazlılarımız, UEFA Avrupa Ligi E grubu 6. hafta maçında Stoke City ile Çarşamba günü oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Antrenörümüz Carlos Carvalhal'ın yönetiminde basına kapalı olarak yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.

Çalışmaya tedavilerine devam edilen oyuncularımız Ricardo Quaresma ve Simao Sabrosa katılmazken, Mehmet Aurelio takımdan ayrı koşu çalışması yaptı.

A2 maçında oynayacak olan oyuncularımız Mehmet Akyüz, Tanju Kayhan, Atınç Nukan, Onur Bayramoğlu, Muhammed Demirci ve Umut Kaya da antrenmanda yer almadı. Ersan Gülüm ise özel program dahilinde çalışmasını sürdürdü.

Takımımız antrenmanda dinlenme, kondisyon ve taktik çalışması yaptı.

Beşiktaşımız takım halinde yapılan koşular ile idmana başladı. Daha sonra kısa koşular ve istasyon çalışması ile devam eden antrenman; 1-2, 2-2, dar alan çalışması ve çift kale maç ile sona erdi.

Diğer yandan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında oynayan oyuncularımız koşu çalışması yaparak antrenmanı tamamladı.

Bu arada,  Elin Elimde Spastik Engelli Çocuklar Derneği üyeleri antrenman izleyerek, futbolcularımız ile fotograf çektirdi.

Siyah-beyazlılarımız, Stoke City maçı hazırlıklarını yarın akşam saat 18.15'de yapacağı ve 15 dakikası basına açık olacak antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek. İdman öncesinde saat 18.00'de Antrenörümüz Carlos Carvalhal basın toplantısı düzenleyecek.