HABERLER

05.12.2011

FUTBOL

Futbolcularımızın Değerlendirmesi

Futbolcularımız Ernst, Hilbert ve Veli Kavlak, Orduspor karşısında alınan galibiyeti değerlendirdi.

Fernandes’in ortalarının çok etkili bir silah olduğunu söyleyen galibiyet golümüzün sahibi Fabian Ernst, “Fernandes’in servis ettiği duran toplardan çok gol kazandık. İdmanda da buna çok sık çalışıyoruz” diye konuştu. Alman futbolcu, Orduspor karşısında alınan galibiyetin zorlu bir periyotta kendilerine çok büyük moral verdiğini söyledi.

Futbol Takımımız’ın, Trabzonspor, Maccabi Tel-Aviv ve Orduspor maçlarında aldığı galibiyetlerin çok önemli olduğunu belirten Roberto Hilbert ise “Üç günde bir maç yapmak zorunda kalıyoruz. Ancak bu kritik virajı kayıpsız atlattık. Bu süreçte takımdaki her oyuncuya ihtiyaç duyuyoruz” diye konuştu. Hilbert, Quaresma’nın yokluğunun takımı nasıl etkilediğine dair bir soruya “Quaresma’ya her zaman ihtiyacımız var. Kendisi çok özel bir oyuncu. Trabzonspor ve Maccabi Tel-Aviv maçlarında defansa da çok yardım etti” dedi.

Takımımız’ın ilk golünü atan Veli Kavlak, attığı golün kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, “Hocamız bana güvendi ve görev verdi. Umarım bu şekilde devam edebilirim” ifadelerini kullandı.