HABERLER

03.12.2011

BASKETBOL

Potada Rakibimiz Olin Edirne

Beşiktaş Milangaz Takımımız, ligin 8. haftasında Olin Edirne ile bugün saat 15.00'te Milangaz Arena'da karşılaşacak.

Beko Basketbol Ligi'nde 7. hafta sonunda 13 puan ve averajla 3. durumda bulunan Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız, 3 Aralık Cumartesi günü saat 15.00'te Olin Edirne'yi Akatlar'da bulunan Beşiktaş Milangaz Arena'da konuk edecek.

TARAFTARLARIMIZI MİLANGAZ ARENA'YA BEKLİYORUZ

Hem ligde hem de Avrupa'da iyi bir performans sergileyen siyah-beyazlılarımız, taraftarlarımızın desteğiyle Olin Edirne karşısında da galibiyeti hedefliyor. Cumartesi günü keyifli ve basketbol dolu bir gün geçirmek için taraftarlarımızı Milangaz Arena'ya bekleriz.

LİGİN EN SKORER TAKIMIYIZ

Siyah-beyazlılarımız, Beko Basketbol Ligi'nin ilk 7 haftası sonrasında 6 galibiyet ve 1 mağlubiyet sonucu 3. sırada bulunurken, attığı 661 sayı ve maç başına 94.4 ortalama ile ligin en skorer ekibi konumunda.

BİLETLER BİLETİX'TE SATIŞA ÇIKTI

Biletlerinizi Biletix satış standları, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi ve www.biletix.com internet adresinden alabilirsiniz.
 
Taraftarlarımız, protokol tribün biletlerini 75 TL’ye, bench arkası biletlerini 25 TL'ye ve diğer tribün biletlerini ise 10 TL’ye temin edebilir. Bilet almak için tıklayınız...

KOMBİNE KART SATIŞLARIMIZ SÜRÜYOR

Beşiktaş Milangaz Arena kombine kart satışlarımız devam etmektedir. Taraftarlarımız kombine kartlarını Biletix'ten satın alabilir. Kombine kartlarda öğrencilere yüzde 50 indirim uygulanmaktadır. Kombine kart almak için lütfen tıklayınız...

Ayrıca maç günü kombine kartlarınızı salon gişesinden de alabilirsiniz.

AKATLAR'A SERVİS
Saat 15.00'de başlayacak karşılaşma için taraftarlarımız Zincirlikuyu Metrobüs Durağı önünden saat 13.30, 14.00 ve 14.30 arası ring sefer yapan servisleri kullanabilecek.
 
AKATLAR'A ULAŞIM

Taraftarlarımız 58 A ve 59 B nolu İETT otobüsleriyle Milangaz Arena'ya ulaşabilirler.

13.35 / 13.55 / 14.20 hareket saatleriyle Kabataş durağından kalkan ve Beşiktaş - Zincirlikuyu güzergahından Akatlar'a gelen 58 A nolu otobüsten Anafartalar Okulu durağı'nda inmek suretiyle taraftarlarımız Milangaz Arena'ya kısa bir yürüyüş ile ulaşabilirler.

Ayrıca Şişli Merkez durağından kalkan ve Zincirlikuyu - Levent güzergahından Akatlar'a gelen 59 B nolu otobüsten Spor Kompleksi durağında inmek suretiyle Milangaz Arena'ya yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Bu alternatiflerin yanı sıra Levent Metro Durağı ve Zincirlikuyu Metrobüs durağından kısa bir taksi yolculuğu ile Milangaz Arena'ya ulaşmak mümkündür.