HABERLER

05.11.2011

BASKETBOL

Ligin En Skorer Takımıyız

Fenerbahçe Ülker derbisi öncesi Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız, ligin ilk 3 haftasında en skorer takım.

Beko Basketbol Ligi 2011-2012 sezonunda geride kalan 3 maçta Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız, Bandırma Kırmızı karşısında 107, Pınar Karşıyaka karşısında 100, Türk Telekom karşısında ise 97 sayı üreterek 101.3 sayılık ortalaması ile ligin en skorer takımı oldu. Siyah Beyazlılarımızın bu dönemde hücumdaki en etkili isimleri; ligin de sayı lideri olan ve 25 sayı ortalaması tutturan Marcelus Kemp ve 7.6 asist ortalaması ile Deron Williams... Semih Erden ise 8.6 ribaund ortalaması ile pota altını domine eden oyuncularımızın başında geldi. Beşiktaş Milangaz’da ayrıca Deron Williams 19.3, Semih Erden 12.6, David Hawkins 14 ve Zoran Erceg de 11 sayılık ortalamaları ile çift haneli sayılarla mücadele eden isimler olarak dikkat çekiyor.

PAZAR GÜNÜ DERBİYE TARAFTARLARIMIZI BEKLERİZ

Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız, ligin 4. haftasında Pazar günü saat 16.30'da Fenerbahçe Ülker'i konuk edecek. Sinan Erdem Spor Salonu'nda binlerce Beşiktaşlı'nın desteğiyle ezeli rakibini mağlup ederek galibiyet serisini sürdürmeyi hedefleyen siyah-beyazlılarımız, taraftarlarımıza ikinci bayram sevinci yaşatmak istiyor. Taraftarlarımızın 15 binin üzerinde kapasiteye sahip olan Sinan Erdem Spor Salonu'nu doldurarak oyuncularımıza vereceği destek büyük önem taşıyor.
BİLETLER BİLETİX'TE SATIŞTA

Karşılaşmanın biletleri Biletix'ten satışa çıktı. Biletlerinizi 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi ve www.biletix.com internet adresinin yanı sıra maç günü salon gişesinden temin edebilirsiniz. İnternetten bilet satın almak için tıklayınız.

BİLET FİYATLARI
Bilet fiyatları şu şekildedir: (Bilet kategorilerini aşağıdaki Sinan Erdem Spor Salonu krokisinden detaylı olarak görebilirsiniz)

Kategori 1 : 25 TL
Kategori 2 : 20 TL
Kategori 3:  15 TL
Kategori 4:  10 TL
VIP : 50 TL

SİNAN ERDEM SPOR SALONU KROKİSİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

KOMBİNE KARTLAR GEÇERLİ

Milangaz Arena'dan kombine alan taraftarlarımızın Kombine kartları Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu'nda da geçerli olacaktır. Taraftarlarımızın kombine kartlarını beraberinde getirmelerini gerekmektedir.

Milangaz Arena Protokol tribünü kombine kart sahipleri için Sinan Erdem Spor Salonu'nda 105. blokta 11. ve 12. sıralar ayrılmıştır.

Milangaz Arena diğer tribünlerimizden kombine kart sahipleri için 117. blokta 7. ile 17. sıralar arası ayrılmıştır.

SALONA GİRİŞLER 15.30'DA BAŞLAYACAK

Pazar günü salonda derbi maçımız öncesinde başka bir müsabaka oynanacağından taraftarlarımızın salona alınmasına 15.30'dan itibaren başlayacaktır.
 
SİNAN ERDEM SPOR SALONU'NA ULAŞIM ALTERNATİFLERİ

Ataköy'de bulunan Sinan Erdem Spor Salonu'na Metrobüsle rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Şirinevler durağında metrobüsten indikten sonra yönlendirmeleri takip etmeniz yeterlidir.

Eğer deniz yolunu tercih ediyorsanız, Bakırköy Deniz Otobüsü iskelesinde indikten sonra kısa bir taksi yolculuğu ile salona ulaşabilirsiniz.

Sinan Erdem Spor Salonu, Ataköy otobüs durağına da yürüme mesafesindedir. Ayrıca salonun otoparkı mevcuttur.
 
KOMBİNE KART SATIŞLARIMIZ DEVAM EDİYOR
Beşiktaş Milangaz Arena kombine kartlarımızdan almak için lütfen tıklayınız