HABERLER

29.10.2011

BASKETBOL

'Beşiktaş Taraftarı Çok Etkileyici'

Kadın Basketbol Takımımız’ın yeni transferlerinden Jantel Lavender, internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Kadın Basketbol Takımımız’ın yeni oyuncusu Jantel Lavender, bugün oynanacak olan Mersin Büyükşehir Belediye maçı öncesi internet sitemize Beşiktaşımız, İstanbul ve Mersin Büyükşehir Belediye maçıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
“İstanbul’un denizine bayıldım” diyen genç oyuncumuz, “İstanbul gerçekten çok güzel bir şehir, denizine ve sahil bölümlerine bayıldım. Yaşamak için güzel bir şehir, burada olduğum için şanslıyım” dedi.
İyi bir takım olduklarını belirten Jantel Lavender, “Buraya geldiğimde gerçekten iyi bir takım buldum. Arkadaşlık ve takım içi yardımlaşma gerçekten çok güzel. Ligin ilk haftasında planlarımızda olmaya bir mağlubiyet aldık. Bugün sahadan galip ayrılıp geçen haftayı telafi etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Taraftarımızın etkileyici olduğundan bahsederek, şunları söyledi: “Beşiktaş’ı ve taraftarını çok duydum. Birkaç kez Beşiktaş maçlarını izleme şansım oldu, gerçekten çok etkileyici bir taraftara sahibiz. Yarınki maçta taraftarlarımızı salonda görmek istiyorum.”