HABERLER

12.10.2011

VOLEYBOL

‘Disiplinli Oynayıp Kazanacağız’

Bayan Voleybol Takımımız’ın Antrenörü Adnan Kıstak, bugün oynayacağımız Bursa Nilüfer Belediye karşılaşmasını değerlendirdi.

Aroma Bayanlar Birinci Ligi ilk haftasında, Bursa Nilüfer Belediyesi Spor Salonu'nda saat 18.00'de oynayacağımız Nilüfer Belediye maçı ile ilgili internet sitemize açıklamalarda bulunan Antrenörümüz Adnan Kıstak, güçlü bir takıma karşı oynayacaklarını ama hedeflerinin galibiyet olduğunu belirterek şunları söyledi: “Lige galibiyetle başlamak istiyoruz. Rakibimiz uzun zamandır birlikte oynayan ve geçen sene ligi iyi bir yerde tamamlamış, Avrupa’da da yoluna devam eden bir takım. Biz kendi kalitemizi sahaya yansıttığımız ve oyun disiplininden kopmadığımız sürece bir sürprizle karşılaşacağımızı düşünmüyorum."
Orta Oyuncumuz Sinem Barut’un sakatlığı nedeniyle yarınki maçta oynayamayacağını belirten Kıstak,“ Bizim için önemli bir eksik. Herhalde iki üç hafta daha kendisinden yararlanamayacağız. Onun olmayışı yarınki maçta oyun planımızı etkileyecek ama diğer oyuncularımızın onun eksikliğini hissettirmeyeceklerini düşünüyorum” diye konuştu.