HABERLER

12.08.2011

SPOR OKULLARI

Beşiktaşımız’ın Geleceği Emin Ellerde

BJK Spor Okulları Sorumlumuz Nedim Sarsmaz ve Spor Okulları Genel Koordinatörümüz Ufuk Pak, spor okullarımızda yetişen gençlerin Beşiktaşımız'ın geleceği olduğunu söylediler.

İnternet sitemize açıklamalarda bulunan BJK Spor Okulları Sorumuzlumuz Nedim Sarsmaz, bu yıl 7.'si düzenlenen BJK Futbol Okulları Şenliği'nin çok verimli geçtiğini söyledi.
Nedim Sarsmaz, “Burada çok mutlu bir aile tablosu vardı, finaller çok çekişmeli ve kıran kırana geçti, buna rağmen gençlerin terbiyelerini bozmamaları ve bu rakiplerine karşı sevgi saygı içinde olmaları bizi en çok sevindiren etkendi. Aynı zamanda bu gençler, bu davranışlarıyla gerçek birer Beşiktaşlı olduklarını ve bu şekilde yetişeceklerini bizlere ve ailelerine göstermiş oldular. Bizim bu yola girmeden önce öncelikli üç hedefimiz vardı, bunlar okul sayısını yüze çıkarmak, bu okullardaki öğrencileri beraber yarıştırarak bir aile ve festival ortamı sağlamaktı. Bunları gerçekleştirdik. Son hedefimiz ise, bütün spor okullarımızdaki öğrencilerimizin katılacağı bir Beşiktaş Spor Okulları Olimpiyatları organize etmek. İnşallah bu hedefimizi de ileride gerçekleştireceğiz, buna inanıyoruz. Her şey Beşiktaş’ın geleceği için, bunun için ne gerekiyorsa kulübümüzünde bize desteği ile yapmaya hazırız” dedi.
BJK Spor Okulları Genel Koordinatörümüz Ufuk Pak ise, şunları söyled: “BJK Futbol Okulları Şenliği ve benzeri organizasyonlar, hem gençleri hem de aileleri spora daha da yakınlaştırıyor. Bizimde amacımız bu tür organizasyonlarla hem bir aile ortamı yaratmak hem de Beşiktaşlı ahlakıyla yetişmiş yeni nesiller yetiştirmektir. Bu organizasyona 30 okul, 90 takım, 2000 öğrenci katıldı ve bu katılım sadece İstanbul ve çevresinden gelen okullarımızdan olan katılımdır. İleride inşallah Anadolu’daki okullarımızda da bu tür organizasyonlar yapacağız. Unutmayalım ki, buradaki öğrenciler öncelikle Beşiktaşımız'ın sporcularıdır, insanların bunu bilerek spor okullarına yaklaşılması gerekmektedir."