HABERLER

04.08.2011

FUTBOL AKADEMİ

U-17’de Hedef Şampiyonluk

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan U-17 Akademi Futbol Takımımız, şampiyonluğu hedefliyor.

Takım Sorumlumuz Sarp Yiğit yönetiminde hazırlıklarını 25 Temmuz’dan bu yana sürdüren ekibimiz, Fulya Tesisleri’nde yoğun bir tempoda çalışıyor.
İdmanlarda vücut tekniği ile esneklik hareketleri üzerinde çalışan takımımız, pas çalışmaları, kenar ortaları, gol vuruşları ve taktik çalışmalar üzerinde yoğunlaşıyor.
İnternet sitemizin sorularını yanıtlayan U-17 Akademi Futbol Takımı Sorumlumuz Sarp Yiğit, 40 kişilik geniş bir oyuncu grubuyla çalıştıklarını, önümüzdeki günlerde kadroyu 25 kişi ile sınırlandıracaklarını söyledi.
Tatil dönemi için verilen çalışma programları sayesinde oyuncularımızın çalışmalara hazır geldiğini belirten Sarp Yiğit, “İlk etapta temel kuvvet ve dayanıklılık antrenmanları ile adaptasyon dönemini geçirdik, bundan sonra tempomuzu kademeli olarak yükselteceğiz” dedi.
Hedeflerinin Beşiktaşımız’ı en iyi şekilde temsil etmek ve A Takımımız ile Milli Takıma oyuncu göndermek olduğunun altını çizen Yiğit, “Beşiktaş’ın olduğu yerde şampiyonluk vardır, ligde şampiyon olmak istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.