HABERLER

14.07.2011

Futbol Takımımız 8-0 Galip

Siyah-beyazlılarımız, Leogang kasabasında Avusturya 3. lig takımlarından FC Pinzgau Saalfelden ile oynadığı hazırlık maçını 8-0 kazandı.

Siyah-beyazlılarımız, Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçında FC Pinzgau Saalfelden ile karşılaştı.
Mücadeleyi Başkanımız Yıldırım Demirören, Genel Sekreterimiz Fahrettin Curoğlu, Futbol Komitesi Üyemiz Cengiz Zülfikaroğlu, Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyelerimiz Şeref Yalçın ve Necip Sever birlikte izlediler.
Takımımız, sahaya Yardımcı Antrenörümüz Roland Koch yönetiminde çıktı. Hafif sakatlıkları bulunan oyuncularımız Guti Hernandez, Mustafa Pektemek ve Mehmet Akyüz mücadelede forma giymediler.
Karşılışma öncesi bugün Diyarbakır’da şehit olan 13 askerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
Beşiktaşımız sahaya Rüştü Reçber, Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, Sidnei, Egemen Korkmaz, Fabian Ernst, Necip Uysal, Aurelio, Holosko, Simao Sabrosa ve Bebe ilk 11’i ile çıktı. İlk kez forma giyen oyuncumuz Egemen Korkmaz, savunmanın sol tarafında görev yaptı.
Karşılaşmada ilk golümüz 3. dakikada Holosko’dan geldi. 33. dakikada yeni oyuncumuz Sidnei durumu 2-0'a getiren golü kaydetti. 40. dakika ise Simoa takımımızın 3. golünü attı. 43 dakikada Fabian Ernst skoru 4- 0 yaptı ve ilk devre bu skorla tamamlandı.
Takımımız, karşılaşmanın ikinci devresine ise farklı bir takımla çıktı. İkinci yarıda Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, İbrahim Toraman, Tomas Sivok, Manuel Fernandes, Roberto Hilbert,Veli Kavlak, Tanju Kayhan, Ricardo Quaresma, Burak Kaplan ve Hugo Almeida sahada görev yaptı.
İkinci yarıya da hızlı başlayan takımımız arka arkaya 4 gol bularak sahadan 8-0 galip ayrıldı.
65.dakikada Burak'ın attığı gol ile Beşiktaşımız skoru 5-0 yaptı. 73.dakikada Quaresma'nın muhteşem golü skoru 6-0'a getirdi. 78.dakikada Almeida skoru 7-0 yapan golü attı. 89. dakikada Quaresma, 8-0'lık galibiyetimizi ilan etti.






Diğer Haberler