HABERLER

14.07.2011

Kombine Kartlarımıza Yoğun İlgi

Kombine kart satışlarımızda eski hak sahiplerine verilen sürenin bitmesinin ardından bugün başlayan genel satışlara taraftarlarımız yoğun ilgi gösterdi.

Kombine Kart satışlarımızda eski hak sahibi taraftarlarımıza tanınan 10 günlük öncelik hakkının sona ermesinin ardından bu sabahtan itibaren genel satışlara başlandı.
Kombine kartlarımızda genel satışları bekleyen taraftarlarımız, Fiyapı İnönü Stadı Kapalı Tribün altında bulunan Kartal Yuvası 2 nolu mağazamıza gelerek kombine kartlarını aldı.
Taraftarlarımızın bir bölümünün kombine kartlarını, Vakıfbank Beşiktaş Taraftar Kartı ve BJK Bonus Card'ları ile 12 taksit imkanından yararlanarak aldıkları gözlendi.
Bugün kombine kart alan taraftarlarımızdan Berkay Çelik ve Yağız Gürakar duygularını internet sitemizle paylaştı.
Günlerdir genel satışın başlamasını beklediğini söyleyen Berkay Çelik, "Kombine kartımı almak için sabahtan buraya geldim ve aldım, şimdi mutluyum. Bu sene takımdan Türkiye’de şampiyonluk ve Avrupa’da başarı bekliyorum. Bu zevki kaçırmak istemedim ve kombine kartımı hemen aldım. Bu sene genç kadromuzdan çok umutluyum ve Quaresma’nın takıma geçen seneye oranla daha çok şey katacağını düşünüyorum. Bebe ve Almeida’dan da patlama bekliyorum" dedi.
Yağız Gürakar ise, "Veli Kavlak ve Bebe’nin transferlerine çok sevindim ama Ersan’ın sakatlığı beni bir o kadar üzdü. Bu sene takımda bir Alman disiplini söz konusu, bunun bize faydalı olacağına inanıyorum. Türkiye’de tüm kupalara ambargo koyacağız ve Avrupa'da Quaresma, Simao ve Almeida eşliğinde en az yarı final oynarız" diye konuştu.




Diğer Haberler