HABERLER

13.07.2011

Kombine Satışlarında Yoğun Talep

Eski kombine kart sahibi taraftarlarımız kendilerine tanınan öncelik hakkının son gününde kombine kart satış merkezimizde yoğunluğa sebep oldu.

Eski kombine kart sahibi taraftarlarımıza tanınan 10 gün öncelik hakkının sona ereceği bugün kombine kart satış merkezimize gelen birçok taraftarımız kartlarını yeniledi.
Taraftarlarımızdan bazılarının kombine kartlarını Vakıfbank Beşiktaş Taraftar Kartı ve BJK Bonus Card'ları ile 12 taksit imkanından yararlanarak satın aldıkları gözlendi.
12 taksit imkanından faydalanan taraftarlarımızdan Tolga Menteşe ve Ecevit Ocak, duygularını internet sitemizle paylaştı. Bu sezon için pozitif futbol beklediğini dile getiren Ecevit Ocak, "Rüştü çok tecrübeli bir oyuncu, gençlere büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Yeni transferler nokta transferler oldu. Bebe’den patlama bekliyorum ve Quaresma’dan bu sene çok umutluyum. Avrupa’da en az yarı final göreceğiz" dedi.
Tolga Menteşe ise 12 taksit imkanı sunduğu için kulübümüze ve Vakıfbank’a teşekkür ettiğini söylerken, "Genç ve geleceği olan bir takım kuruldu. Bu sezon Türkiye’de şampiyon olacağımıza inanıyorum. Avrupa’da en az yarı final bekliyorum. Tayfur Havutçu içimizden gelen ve bizi bilen birisi, takıma heyecan verici bir futbol oynatacaktır. Bebe bu sene bizim takımımızda Avrupa’da yapamadığı patlamayı yapacaktır" diye konuştu.


Diğer Haberler