HABERLER

16.01.2011

Atletizmde Başarılı Sonuçlar

Türkiye Kulüplerarası Kros Ligi Seçmeleri'nin bugünkü ayağında büyük ve genç bayanlarımız finale kaldılar.

Şampiyonanın ilk ayağında finale kalan Yıldız, 16 Yaşaltı A ve B takımlarımızdan sonra, bugün yapılan yarışlarda 6000 metrede mücadele eden Büyük ve 4000 metrede yarışan Genç takımlarımız da finale kalmayı başardılar. Genel klasmanda Büyüklerimiz ve Gençlerimiz 3., Yıldızlarımız 10., 16 Yaşaltı A Takımımız 14. ve 16 Yaşaltı B Takımımız 10. oldu. Genç bayanlarımızdan Funda Erdoğan ise 4000 metrede ikincilik elde etti.
"Hedefimizi Başardık"
Sporcularımızdan Mehtap Sızmaz yarışları şöyle değerlendirdi: "İyi bir şampiyona oldu. Hedefimiz finale kalmaktı ve bunu başardık. Bizim için esas önemli olan Antalya ve Denizli'de yapılacak finaller. Orada şampiyonluk elde etmek istiyoruz. Kişisel hedefim ise Olimpiyat barajından sonra Dünya Şampiyonası barajını geçebilmek."
Kısa bir ayrılıktan sonra tekrar takımııza dahil olan atletimiz Türkan Özata ise şunları söyledi: "Yeniden Beşiktaş'a dönmek benim için çok güzel. Takım olarak verimli bir yarış geçirdiğimizi düşünüyorum Hepimiz çok rahat koştuk. Bundan sonra çok iyi hazırlanıp Antalya ve Denizli'de yapılacak finallerde şampiyon olmak istiyoruz."
Türkiye Kulüplerarası Kros Ligi Finalleri'nin 1. kademesi 26 Şubat'ta Antalya'da, 2. kademesi 20 Mart'ta Denizli'de yapılacak.

Diğer Haberler