HABERLER

23.11.2010

Potada Partizan Biletleri Satışa Çıktı

Beşiktaş Cola Turka Kadın Basketbol Takımımız'ın Perşembe günü Partizan Galenika ile oynayacağı Avrupa Kupası maçının biletleri Biletix'ten satışa çıktı.

FIBA Avrupa Kupası C Grubu'nda mücadele eden siyah-beyazlılarımız Partizan Galenika'yı 25 Kasım Perşembe günü saat 20.00'de BJK Cola Turka Arena'da konuk edecek.
Takımımız, gruptaki ilk maçında Sırbistan temsilcisi ile deplasmanda karşı karşıya gelmiş ve mücadeleden 73-61 mağlup ayrılmıştı. Bu maçı kazanarak rövanşı almayı hedefleyen takımımız, taraftarlarımızın desteğini bekliyor.
Siyah-Beyazlılarımızın yanı sıra Aris ve Partizan Galenika'nın yer aldığı C Grubu'nda 3 maçta 5 puan toplayan Partizan Galenika birinci, 3 maçta 4 puanı bulunan Aris ikinci ve 2 maçta 3 puan toplayan takımımız üçüncü durumda bulunuyor.
Karşılaşmanın biletleri tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve www.biletix.com.tr  internet adresinden satışa çıkartıldı. Ayrıca maç günü bilet kalması durumunda Akatlar Cola Turka Arena’daki gişelerden de satış yapılacak.
Bilet fiyatları şöyle:
Protokol 50 TL
Bench Arkası 40 TL
Diğer tribünler 5 TL

Diğer Haberler