HABERLER

13.10.2010

Başkanımız KKTC Beşiktaşlılar Derneği’ni Ziyaret Etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bulunan Başkanımız Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, KKTC Beşiktaşlılar Derneği’nde taraftarlarımızla bir araya geldi.

Başkanımız Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, KKTC’de devlet erkanıyla yaptıkları görüşmelerin ardından son olarak KKTC Beşiktaşlılar Derneği’ni ziyaret etti. Kıbrıs’ta yaşayan Beşiktaşlılarla buluşan Başkanımız Yıldırım Demirören’e KKTC Maliye Bakanı Ersin Tatar da eşlik etti.
Yaklaşık 1 saat kaldığı dernekte Kıbrıslı Beşiktaşlıların sorularını yanıtlayan Başkanımız Yıldırım Demirören, Kıbrıs’ta bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Başkanımız, “Sizlerle beraber olmak bizlere çok büyük mutluluk verdi. Sayın Cumhurbaşkanımız Derviş Eroğlu, Sayın Başbakanımız İrsen Küçük ve Sayın Maliye Bakanımız Ersin Tatar ile yaptığımız görüşmeler neticesinde oluşturacağımız bir spor tesisini burada hayata geçireceğiz. Bu tesis sayesinde Beşiktaşımızı Kıbrıs’a getireceğiz. KKTC’ye sporda uygulanan ambargonun çözülmesi için ön ayak olacağız” diye konuştu. Taraftarlarımızın, futbol takımımızı Kıbrıs’ta görmek istemeleri üzerine Başkanımız Yıldırım Demirören, “Biz de bunun çalışmalarını yapıyoruz. Oluşturacağımız tesise takımımızı getireceğiz ve Kıbrıslı Beşiktaşlılar takımlarına kavuşacaklar” dedi.
KKTC Maliye Bakanı Ersin Tatar da yaptığı konuşmada Beşiktaş’ın spordaki ambargonun kalkması için önemli bir atılım yaptığını ifade ederek Kıbrıs’ta yapılacak spor tesisinin temellerinin kısa sürede atılacağını söyledi.

Diğer Haberler