HABERLER

13.10.2010

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’na Ziyaret

Başkanımız Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkanımız Yıldırım Demirören ile birlikte Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Metin Keçeli, Erdoğan Toprak, Fahrettin Curoğlu, Serdal Adalı, Orhan Saka, Cengiz Zülfikaroğlu ve Mehmet Soysal yer aldı.
KKTC Cumhurbaşkanlığı'nda yapılan görüşmede KKTC Maliye Bakanı Ersin Tatar, Spor Bakanlığı Koordinatörü Süleyman Göktaş ile diğer yetkililer de hazır bulundu.
Başkanımız Yıldırım Demirören, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne spor kompleksi konusunda yatırım yapmak istediklerini ve bazı yerler saptamaya çalıştıklarını belirtti.
Demirören, sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu, yapacakları yatırımlarla da KKTC’ye uygulanan ambargoların kırılması konusunda ön ayak olmak istediklerini kaydetti.
Başkanımız Yıldırım Demirören, KKTC’de bulundukları süre içerisinde taleplerini kırmayarak kendilerine zaman ayıran Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’na teşekkür etti.
Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da, Beşiktaşımızın çok büyük bir camia olduğuna vurgu yaptı ve Beşiktaşımızın KKTC’ye yatırım yapmasının, spor ambargolarının kırılması bakımından önemli olduğunu söyledi.
Eroğlu, kurulacak spor tesisleriyle KKTC’deki gizli yeteneklerin ortaya çıkarılacağına yönelik inancını aktardı; futbolun çok yaygın ve sevilen bir spor dalı olduğunu, ayrıca insanları ve ülkeleri birleştirdiğini ifade etti.
Beşiktaşımız’ın Türkiye’nin sesini dünyada hem yaptığı yerinde transferler hem de Avrupa’daki başarılarıyla duyurduğunu belirten Cumhurbaşkanı Eroğlu, kulüp yönetmenin de zorluklarından bahsetti.
Eroğlu, kulüp yöneticiliğinin hükümet yönetmek kadar zor olduğunu, her başarıda yönetimin yanında olanların başarısızlıkta homurdandığını anımsatarak, kulüplere Başkanımız Yıldırım Demirören gibi dirayetli yöneticilerin gerektiğini söyledi.
Kendisinin de uzun süre kulüp başkanlığı yaptığını anımsatan Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Beşiktaşımızın bu yıl yerinde transferler yaptığını, ancak bazı sakatlıkların moralleri bozduğunu belirterek, sakatlıkların normal olduğunu ifade etti ve Beşiktaşımıza başarılar diledi. 
Başkanımız Yıldırım Demirören, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'na kartal heykeli ve isminin yazılı olduğu Beşiktaş forması hediye etti.



Diğer Haberler