HABERLER

13.10.2010

Yönetim Kurulumuzdan İrsen Küçük’e Ziyaret

Başkanımız Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı İrsen Küçük'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkanımız Yıldırım Demirören ile birlikte Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Metin Keçeli, Erdoğan Toprak, Fahrettin Curoğlu, Serdal Adalı, Doğan Küçükemre, Orhan Saka, Cengiz Zülfikaroğlu, Mehmet Soysal, Ahmet Akpınar, Hakan Aksoy, Şeref Yalçın ve Necip Sever yer aldı.
Başkanımız Yıldırım Demirören, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde tesis açmak istediklerini belirterek bu amaçla Başbakan’ı ziyaret ettiklerini ifade etti.
Beşiktaşımızın sosyal bir kulüp olduğunu belirten Demirören, buna Elazığ’da okul yaptırmamızı örnek gösterdi.
KKTC Başbakanı İrsen Küçük ise, Türkiye’nin “güzide” takımlarından diye nitelediği Beşiktaşımıza tesisleşme konusunda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
Küçük, kulüplerin KKTC'ye gelip etkinliklerde bulunmalarından, kamp yaparak sporcularla kaynaşmalarından memnuniyet duyacaklarını kaydetti.
Kulübümüze başarılar da dileyen İrsen Küçük, günün anısına Başkanımız Yıldırım Demirören’e plaket sundu. Demirören ise Başbakan’a gümüş kartal tablosu ile arkasında “İrsen Küçük” yazılı forma hediye etti.
Görüşmede KKTC Maliye Bakanı Ersin Tatar, KKTC Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı Koordinatörü Süleyman Göktaş ve spor camiasından bazı yetkililer de hazır bulundu.
Ziyarette ayrıca Yenicami Kulüp Başkanı Ahmet Küçük de Başbakan İrsen Küçük ile Başkanımız Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu Üyelerimize adlarının yazılı olduğu kendi takım formasını hediye etti.








Diğer Haberler