HABERLER

13.10.2010

Cola Turka ile Antrenman Günlüğü

Futbol takımımız, sabah yapılan idmanla Manisaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Bernhard Schuster yönetiminde kondisyon ve taktik ağırlıklı bir çalışma yapan siyah-beyazlılarımız, koşularla başlayan idmanın ikinci bölümünde denge ve kuvvet çalışmaları yaptı. Bir süre pas çalışmaları yapan takımımız, minik kale maçın ardından yaptığı çift kale maçla günü tamamladı.
Çift kale maçta sol ayak bileğine darbe alan İsmail Köybaşı antrenmanı yarım bıraktı. Genç oyuncunun durumu ile ilgili bilgi veren Kulüp Doktorumuz Devrim Urgun, İsmail Köybaşı’nın sol ayak bileğinde darbeye bağlı zorlama ve şişme olduğunu, tedavisine başlanan futbolcunun durumunun yarın sabah yapılacak kontroller sonrasında belli olacağını söyledi. Antrenmanı yarıda bırakan bir başka isim ise sağ arka adalesine darbe alan Fink oldu. Alman futbolcumuz, riske edilmemek için çalışmayı yarıda bıraktı. Yapılan kontroller sonrasında Fink’te önemli bir sorun olmadığı belirlendi.
Tedavilerine ülkelerinde devam eden Quaresma ve Guti’nin yanı sıra sakatlıkları bulunan Mehmet Aurelio, Erhan Güven, Tomas Sivok, grip olan Rüştü Reçber ve milli takımdan akşam dönecek olan Holosko antrenmana çıkmadı. Milli takımdan dönen İbrahim Toraman hafif koşu yaparken, Fatih Tekke ve Ekrem Dağ takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdü.  
Takımımız, Manisaspor maçı hazırlıklarını yarın (14 Ekim) saat 10.30’da basına kapalı yapacağı idmanla sürdürecek.






Diğer Haberler