HABERLER

12.10.2010

Voleybolda Yeni Sezon Başlıyor

Voleybol Erkekler 1. Ligi’nde 2010-2011 sezonu başlıyor. Siyah-Beyazlılarımız, bu sezon çıtayı yükseltmeyi hedefliyor.

Erkek voleybol takımımızın da mücadele edeceği ligde yeni sezon 16 Ekim Cumartesi günü oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.
Ekibimiz, ilk maçında Arkasspor’la Ankara’da karşı karşıya gelecek. 17 Ekim Pazar günü saat 15.00’de oynanacak karşılaşma, siyah-beyazlılarımızın geçen sezondan kalan cezası nedeniyle Ankara Başkent Spor Salonu’nda oynanacak.
Yeni sezon ile ilgili internet sitemize açıklamalar yapan antrenörümüz Osman Kahraman, Tokat’ta oynadığımız Türkiye Kupası maçlarında alınan sonuçların kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek kazanılan maçların büyük bir moral olduğunu söyledi.
Geçen sezon iyi bir dönem geçirdiklerini belirten tecrübeli antrenörümüz, “Bu yıl çıtayı yükseltmek istiyoruz. Kupa maçlarında aldığımız galibiyetlerle bu yıl daha güçlü bir ekip olduğumuzu gösterdik. İyi bir takım kurduk ve bu ekiple voleybolseverlere keyif veren bir oyun oynayacağız. Şu an için 5. ve 8. basamak arasında bir yerde olmayı planlıyoruz” diye konuştu.
Takımımızın moralinin çok yüksek olduğunu ifade eden Kahraman, “Şu anda hiçbir sıkıntımız yok. Ekip içinde iyi bir arkadaşlığımız var, tempomuz da gayet iyi. Taraftarlarımızın da desteğiyle güzel bir yıl geçireceğimizi düşünüyorum. Geçen sene Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında bizi yalnız bırakmamışlardı. Onların da desteğiyle iki derbiyi de kazandık. Bu yıl da aynı desteği bekliyoruz” dedi.

Diğer Haberler