HABERLER

19.07.2010

Vikingur Rövanş Maçına Doğru

Pazar gününü izinli geçiren Futbol Takımımız, Vikingur rövanş karşılaşmasının hazırlıklarına bugünden itibaren devam edecek.

Perşembe akşamı taraftarlarımızın büyük desteği ile 2010-2011 sezonunun ilk maçında Faroe Adaları temsilcisi Vikingur'u ağırlayan Beşiktaşımız, rakibini 3-0 mağlup ederek bir üst turun kapısını aralamıştı.
Teknik Direktörümüz Bernd Schuster, Pazar günü oyuncularımıza izin verirken, rövanş maçının hazırlıkları bugün (19 Temmuz) sabah ve akşam olmak üzere çift idmanla devam edecek.
Takımımız'ın sabah 10.00'da yapacağı çalışmanın ilk yarım saati basına açık olacak.
RÖVANŞ MAÇININ HAKEMİ GESTRANIUS
22 Temmuz Perşembe günü Vikingur ile deplasmanda oynayacağımız 2. ön eleme turu rövanş karşılaşmasını, Finlandiyalı hakem Mattias Gestranius yönetecek.
Faroe Adaları'nda Toftir Stadyumu'nda oynanacak olan maçta Finlandiyalı hakem Mattias Gestranius'un yardımcılıklarını Mikko Alakare ve Marko Hanninen yapacak. 4. hakem ise Antti Munukka.
3. ÖN ELEMEDE RAKİP PLZEN
Futbol Takımımız, Vikingur'u elerse UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Çek Cumhuriyeti temsilcisi FC Viktoria Plzen ile karşılaşacak. 3. ön eleme turunda maçların ilki 29 Temmuz, ikincisi ise 5 Ağustos'ta oynanacak.

Diğer Haberler