HABERLER

05.05.2010

Bıyıktay’dan Takıma Övgü

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı Antrenörümüz Burak Bıyıktay, play-off çeyrek finalinde Türk Telekom'u eleyen oyuncularını övdü.

Antrenörümüz Burak Bıyıktay, bu seriyi savunmayla kazanacaklarını bildiklerini vurgulayarak, “İlk maçta iyi savunma yapamamış ve yenilmiştik. Ankara’da oynadığımız iki maçta da çok kapasiteli bir takıma karşı gerçekten çok iyi savunma yaptık. Cathman ve Baxter gibi iki oyuncudan yoksun olduğumuzu da düşünürsek bu takımın verdiği mücadelenin bu şartlar altında takdirle karşılanması gerektiğini düşünüyorum. Biz takım olma hüviyetini sahaya koyarak önemli bir başarı elde ettik. Turu geçtiğimiz için çok mutluyum” dedi.
Efes Pilsen serisinde de iyi basketbollarını sürdüreceklerini vurgulayan Bıyıktay, “Rakibimiz ligin en formda ve en iyi kadrosuna sahip takım. Onlar az maç oynayadılar ve ilk turda fazla yıpranmadılar. Biz ise yarın gidip antrenman yapacağız. Biraz daha yorgun olacağımız bir gerçek ama yine burada oynayacağımız maçlarda seyircimizin de desteği ile elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye konuştu.

Diğer Haberler