HABERLER

05.05.2010

Hentbol Takımımız Sezonu Lider Tamamladı

Hentbol Takımımız, normal sezonun son maçında Ankara İl Özel İdare'yi deplasmanda 32-19 mağlup ederek, 40 puanla ligi lider tamamladı.

Ankara Prof. Dr. Yaşar Sevim Spor Salonu'nda oynanan maçın ilk devresini de Siyah-Beyazlılarımız, 17-7 önde geçti.
22 hafta süren 2009-2010 normal sezonda 19 galibiyet elde eden Siyah-Beyazlılarımız, sadece 1 kez mağlup oldu, 2 karşılaşmadan ise berabere ayrıldı.
Siyah-Beyazlılarımız'ın yanı sıra normal sezonu ilk 4 içinde bitiren İzmir Büyükşehir Belediye, Büyükşehir Belediye Ankaraspor ve Bahçeşehir Koleji iki ayak üzerinden yapılacak olan dörtlü finallerde yer almaya hak kazandı.
Ligde normal sezonu lider bitiren Siyah-Beyazlılarımız dörtlü finallerin ilk turuna 3 puan taşıyacak. İkinci takım 2, üçüncü takım 1 puanla dörtlü finallerin ilk turuna başlayacak.
DÖRTLÜ FİNALLERİN İLK TURU 7 MAYIS'TA BAŞLIYOR
Dörtlü Finaller ilk tur müsabakaları 7-9 Mayıs tarihleri arasında Kayseri'de grup maçları şeklinde yapılacak. Sezonun şampiyonun belli olacağı ikinci tur ise 14-16 Mayıs tarihleri arasında Dalaman'da gerçekleştirilecek.
Dörtlü Finallerin ilk turunu birinci bitiren ekip 3, ikinci bitiren takım 2 ve üçüncü bitiren ekip de 1 puanla ikinci tur maçlarına başlayacak. Grup müsabakaları şeklinde yapılacak olan final turunda birinci olan ekip, 2009-2010 sezonu şampiyonluğuna ulaşacak.

Diğer Haberler