HABERLER

03.04.2010

Plaj Voleybolunda Bayanlarımız Şampiyon, Erkeklerimiz İkinci

Plaj Voleybol Ligi final 4. hafta karşılaşmaları İzmir'de oynandı. Bayanlarımız şampiyonluk kupasını alırken, Erkek Takımımız, Halkbankası'na yenilerek ligi ikinci sırada bitirdi.

Plaj Voleybol Ligi Finalleri 4. haftasında maçlar dün ve bugün İzmir'de bulunan TVF Alsancak Plaj Voleybolu Kortları'nda yapıldı.
Geçen hafta şampiyonluğu garantileyen Bayan Plaj Voleybol Takımımız, dün Gazi Üniversitesi ve Tireboluspor'u 2-0'lık sonuçlarla mağlup ederken, bugün ise sakatlık nedeniyle maçtan çekilen Numune Özcan'ı hükmen yendi ve sezonu tamamladı. Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj Voleybol Ligi ilk sezonunda Şampiyon olma başarısı gösteren Bayan Plaj Voleybol Takımımız, düzenlenen törenle madalyalarını ve kupasını aldı. Takımımız, Onur Ergenç'in antrenörlüğünde Hatice Can Korucu ve İzolda Körfez'den oluşuyor.
Erkek Plaj Voleybol Takımımız ise finalin son ayağında dün Polis Akademisi ve Penta Bilgisayar'ı 2-0'lık sonuçlarla yendi. Takımımız, bugün şampiyonluk maçında Halkbankası ile karşı karşıya geldi. Şanssız bir şekilde maçı 2-1 kaybeden Siyah-Beyazlılarımız, sezonu Halkbankası'nın ardından ikinci sırada tamamladı. Erkek Plaj Voleybol Takımımız da düzenlenen kupa töreninde madalyalarını aldı. Takımımız, Onur Ergenç'in antrenörlüğünde Hakan Göğtepe, Volkan Göğtepe'den oluşuyor.
İzmir'deki mücadeleleri Futbol Komitesi Üyesi ve Asbaşkanımız Emin Önal, Futbol Komitesi Üyesi, Amatör Şubeler, Yatırımlar ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Doğan Küçükemre ile Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Necip Sever de takip etti.







Diğer Haberler