HABERLER

31.03.2010

Erdoğan Toprak’tan Açıklamalar

Başkan Yardımcımız ve İstişare Heyetlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdoğan Toprak, BJK Ürün ve Marka Geliştirme İstişare Heyeti’nin faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.

Ayaydın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın, Roman Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Toplusoy, İlkcan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İlker Özbilek, Algida Türkiye Satış Koordinatörü İrfan Öztekin ve işadamı Deniz Arda'dan oluşan BJK Ürün ve Marka Geliştirme İstişare Heyeti ikinci toplantısını yaptı.
Beşiktaşımız’a yeni gelirler kazandırmayı hedeflediğini belirten Erdoğan Toprak, Kulübümüz’ün marka değerini yükseltecek projeler üzerinde çalışıldığını söyledi. Oluşturulacak yeni pazarlama sistemiyle ürün satışından daha çok gelir elde edileceğini de vurgulayan Başkan Yardımcımız, bu sayede gelir oranının yükseltileceğini ve Beşiktaş markasının tam anlamıyla değerlendirileceğini belirtti.
BJK Ürün ve Marka Geliştirme İstişare Heyeti’nin en önemli gündem maddesinin Kartal Yuvası Mağazaları’nın geliştirilmesi olduğunu ifade eden Toprak, “Mağazalarımızda  yeni düzenlemeler yaparak ürün yelpazemizin daha çok çeşit barındırmasını sağlayacağız. Sportif ürünlerin yanı sıra günlük hayatta da kullanılabilecek ürünlerin tasarımı üzerinde çalışıyoruz. Böylelikle taraftarlarımız ürünlerimizi sadece maçlara gelirken değil, normal hayatlarında da kullanabilecekler” dedi.
Beşiktaş’ın Türkiye’nin en büyük markalarından birisi olduğunu da sözlerine ekleyen Erdoğan Toprak, satış ve pazarlama konuları üzerinde yeni organizasyonlar düzenleyerek daha büyük bir kesime ulaşılacağının altını çizdi.

Diğer Haberler