HABERLER

23.03.2010

Cola Turka ile İdman Günlüğü

Futbol Takımımız, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü.

Basına açık yapılan antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. İdmana sakatlıkları bulunan Tello, Yusuf Şimşek ve Nobre katılmadı.
Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik ağırlıklıydı. Takım halinde yapılan koşular sonrasında istasyon çalışmaları yapan Ekibimiz, küçük kalede taktik çalışma ve tam saha çift kale maçla idmanı tamamladı.
Siyah-Beyazlılarımız hazırlıklarını yarın (24 Mart) saat 11.00'de basına kapalı yapacağı idmanla sürdürecek.
Bu arada Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, idmanın ardından yaptığı açıklamada, vefat eden Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Özhan Canaydın'ın kendi hayatında çok farklı bir yeri olduğunu söyledi.
Denizli, "Teknik direktörlüğe başladığım dönemde kendisi yöneticiydi. Sert görünümlü, pamuk yürekli, iyilik ve disiplin timsaliydi. Onu tanımak, onunla çalışmak ayrı bir keyifti. Türk sporuna sporcu, yönetici olarak büyük hizmetlerde bulundu. Bazı mesajları halk tarafından algılanamadı. Özhan Ağabey, sadece Galatasaray'a değil Türk futboluna da çok şeyler kattı'' ifadelerini kullandı.
"Onu tanımak ve onunla çalışmak mutluluk vericiydi'' diyen Mustafa Denizli, ''Babamı ve ağabeyimi benzer hastalıktan kaybettim. Şimdi yakınlarını çok iyi anlıyorum. Mekanı cennet olsun. Bende emeği vardır. Bana verdikleri için teşekkür ediyorum. Ben hakkımı sonuna kadar helal ediyorum. İnşallah o da helal etmiştir'' diyerek sözlerini tamamladı.





Diğer Haberler