HABERLER

23.03.2010

Erdoğan Toprak’tan Açıklamalar

Başkan Yardımcımız ve İstişare Heyetleri Başkanımız Erdoğan Toprak, dün ikinci toplantısını yapan BJK Bilişim ve İletişim İstişare Heyeti’nin faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.

İşadamı Ali Orhun, İşadamı Mehmet Mutlu, TAV Bilişim Genel Müdürü Birol Bakırsever, İletişim Uzmanı Haluk Kesim’den oluşan BJK Bilişim ve İletişim İstişare Heyeti’nde dalında uzman isimlerin yer aldığını belirten Başkan Yardımcımız ve İstişare Heyetleri Başkanımız Erdoğan Toprak, yapılan ilk toplantıda alınan kararların Yönetim Kurulumuz tarafından kabul edildiğini ifade etti.
BJK Bilişim ve İletişim İstişare Heyeti olarak en büyük hedeflerinin bilişim ve iletişimde bir marka haline gelmek olduğunu söyleyen Erdoğan Toprak, “Teknolojinin en üst seviyede kullanıldığı, haber almakta güçlük çekilmeyen bir dönemde yaşıyoruz. Böyle bir zaman diliminde önemli projelerimiz var. Öncelikle taraftarlarımızın, Kulübümüz ile ilgili bilgileri kaynağından öğrenmesini istiyoruz. Bu meyanda çağın bütün imkanlarını kullanarak Kulübümüz’ün iletişim organlarından maksimum fayda sağlayarak taraftarlarımıza her türlü bilgiyi, en üst teknoloji ile kısa sürede ulaştırmak istiyoruz” dedi.
Hayata geçirilecek ilk projeler arasında internet sitemizin modernize edilmesinin olduğunu belirten Toprak, Kulübümüz’ün bu konu üzerinde hassasiyetle durduğunu, kısa sürede yeni internet sitemizin taraftarlarımızın hizmetinde olacağını, bunun için de çalışmalara başlandığını söyledi.
Kulübümüz’ün yeni yönetim anlayışı çerçevesinde taraftarlarımızın fikirlerine daha büyük önem vereceğinden bahseden Başkan Yardımcımız, oluşturulacak yeni veri tabanıyla taraftarlarımızın taleplerini dikkatle takip edeceklerini belirtti. Erdoğan Toprak, böylelikle taraftarlarımızın isteklerine yönelik projelerin hayata geçirileceğini ve Kulübümüz ile taraftarlarımız arasındaki bağın daha da kuvvetli bir hale geleceğini söyledi.
Başkan Yardımcımız Erdoğan Toprak, BJK Bilişim ve İletişim İstişare Heyeti’nin dün ikinci toplantısını yaptığına dikkat çekerken, son derece verimli geçen bu toplantıda da taraftar odaklı yeni yapılanmanın konuşulduğunun altını çizdi.

Diğer Haberler