HABERLER

14.11.2009

Beşiktaş:3 - Galatasaray:0

Erkek Voleybol Takımımız, ligin 6. haftasındaki derbi maçta Galatasaray'ı 3-0 mağlup etti.

Karşılaşmaya çok iyi başlayan Takımımız'da özellikle Siebeck ve Barutov, pasör Mustafa'dan aldıkları hemen hemen tüm topları Galatasaray bloklarının aksamasını da iyi değerlendirerek sayılara dönüştürdü. Siyah- Beyazlılar hep önde götürdükleri ilk seti farklı kazandı: 25-18.
2. sete iyi giren Sarı- Kırmızılılar 2-4 öne geçti. Ne var ki çok etkili servis atarak rakibinin hücumlarda aksamasını sağlayan Siyah-Beyazlılarımız, hücumlarda da başarılı bir grafik çizince ilk teknik molaya 8-5 önde giren taraf oldu. Hatalardan bir türlü arınamayan Galatasaray karşısında etkili ve hırslı oyununu devam ettiren Siyah-Beyazlılarımız ikinci teknik molayı 16-11 geçti. Sonra da 7 sayılık bir farka ulaştılar: 20-13. Rakip takım antrenörü Işık Menküer’in, Dehne- Kemal yerine Caner- İbrahim değişikliği aradaki farkın kapanmasına yol açsa da seti 25-23 koparan Beşiktaşımız 2-0 öne geçti.
3. sette işler tersine döndü. Bu kez etkili servis atan Galatasaray, Siyah- Beyazlılarımızı oyundan düşürdü. Bu arada Voleybolcularımızda çok yüksek tempoda geçirdikleri 2 setin yorgunluğu da başlayınca Sarı- Kırmızılılar ilk teknik molaya 3-8 önde girdi. Erkek Voleybol Takımımız, 9-13'den sonra önce Mustafa’nın sonra da Siebeck’in servisleri Galatasaray’a yine kabus yaşattı. Bunun sonucunda da aradaki fark kapandığı gibi, Beşiktaşımız 20-15 de öne geçti ve seti 25-20 maçı da 3-0 gibi net skorla almayı başardı.
MAÇIN AYRINTILARI
SALON: BJK Cola Turka Arena
HAKEMLER: Ebru Meriçkan, Temel Öneri
BEŞİKTAŞ: Cüneyt, Mustafa, Siebeck, İbrahim, Barutov, Osman, Hasan, Erman, Erdem
GALATASARAY: Dehne, Nemer, İbrahim Akşeker, Kemal, Philippe, Ahmet, Güray, Ali Peçen, Semih, Murathan, İbrahim Emet, Caner
SETLER: 25-18, 25-23, 25-20
 





 

Diğer Haberler