HABERLER

12.11.2009

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülü Beşiktaş’ın

Beşiktaşımız, Futbol Takımımız'ın formasında \\"Türk Kızılayı\\" ismini taşıması sebebiyle Active Academy tarafından Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülü’ne layık görüldü. Ödül, Başkanımız Yıldırım Demirören'e takdim edildi.

Active Academy tarafından düzenlenen, krizden sonra yeni finansal mimari konusunun ele alındığı ''7. Uluslararası Finans Zirvesi'' SwissOtel İstanbul’da yapıldı.
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın açılış konuşmasının ardından yapılan Active Academy Ödül Töreni’nde, Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülü, Beşiktaşımız'a verildi.
Jüri Başkanı Prof. Dr. Salih Durer’den ödülü alan Başkanımız Yıldırım Demirören, yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Bu ödüle layık görülmek Beşiktaş’ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunun göstergesidir. Bu ödülü yönetimim ve camiam adına alıyorum. Tabii ki sosyal sorumluluk çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki Fenerbahçe maçına, formamızda “Mehmetçik Vakfı” yazısıyla çıkacağız.”
Ocak ayında yapılacak kongrede başkan adayı olacağını açıklayan Murat Aksu’yu da sahneye davet eden ve ödülü Aksu ile birlikte alan Başkanımız Yıldırım Demirören, çeşitli spekülasyonların yapıldığı bir dönemde, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Active Academy Ödülleri, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün yanı sıra, İş Bankası, Garanti Bankası, Koç Bilgi Grubu ve Eczacıbaşı gibi finans ve iş dünyasının önemli kurumlarına verildi.



Diğer Haberler