HABERLER

01.11.2009

Cola Turka ile İdman Günlüğü

Futbol Takımımız, Şampiyonlar Ligi'ndeki Vfl Wolfsburg maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Ankaragücü maçında sakatlanan 5 oyuncumuzla birlikte toplam 8 sakat futbolcumuzun bulunması nedeniyle Ümraniye adeta revire döndü.

Dün Turkcell Süper Ligi'nin 11. haftasında Ankaragücü'nü 1-0 mağlup eden Siyah-Beyazlılarımız, Salı günü Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. haftasında Alman temsilcisi Vfl Wolfsburg'u BJK İnönü Stadı'nda ağırlayacak.
Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, dünkü maçın ardından bu sabah Takımımız'ı Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde topladı ve çalışma öncesinde bir toplantı yaptı. Denizli, sakatlığı bulunan oyuncularımızın fazlalığı nedeniyle salonda ter idmanı yaptırdı.
Siyah-Beyazlılarımız'da tedavileri süren Holosko, Delgado ile Rıdvan Şimşek'in yanı sıra Ankaragücü karşılaşmasında çeşitli yerlerine darbe alan Nihat Kahveci, İsmail Köybaşı, Rüştü Reçber, Tello ve İbrahim Toraman da bugünkü çalışmada yer almadı.
 
Kulüp Doktorumuz Devrim Urgun, İsmail Köybaşı'nın her iki ayak bileğine de darbe aldığını ve ezikler olduğunu, Rüştü'de darbeye bağlı bel ve kalça spazmı bulunduğunu, Nihat'ın sol arka adalesinde çekme olduğunu, İbrahim Toraman'ın sol diz ve üst kasta darbeye bağlı ödem oluştuğunu, Tello'nun ise sağ arka adalesinde çekme olduğunu belirtti. Bu 5 oyuncumuzun da Salı günü oynanacak Vfl Wolfsburg maçına yetişmeleri zor görünüyor.
Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, Vfl Wolfsburg karşılaşması öncesinde yarın (2 Kasım) saat 18.15'te Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. Takımımız, saat 18.45'te son antrenmanını yaparak kampa girecek. İdmanın ilk 15 dakikalık bölümü basına açık olacak.

Diğer Haberler