HABERLER

01.10.2009

Plaj Voleybolunda Sezon Başlıyor

Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Plaj Voleybolu Ligi, 3-4 Ekimde İstanbul'da yapılacak ilk hafta maçlarıyla başlayacak.

Beşiktaşımız bu sezon Plaj Voleybolu Ligi'nde hem bayan hem de erkek takımı ile mücadele edecek. Bayan Plaj Voleybol Takımımız, Hatice Can Korucu ve İzolda Körfez ikilisinden oluşurken, Erkek Plaj Voleybol Takımımız ise Hakan Göğtepe, Volkan Göğtepe ve Onur Ergenç üçlüsü ile mücadele edecek.
Plaj Voleybolu Ligi, Kadıköy Kalamış Gençlik Merkezi tesislerinde başlayacak ve lig 20 hafta sürecek. 
Bayan ve erkeklerde ligler 9'ar takımdan oluşurken maçlar cumartesi günleri öğleden sonra başlayacak ve pazar günleri akşam saatlerinde sona erecek. Lig, kış sezonunda kapalı kortlarda oynanarak, kesintisiz sürecek.
Başlangıcı İstanbul'da verilecek Plaj Voleybolu Ligi, takımı bulunan diğer illerde devam edecek.
BAYAN PLAJ VOLEYBOL LİGİ
Bayan Plaj Voleybol Ligi'nde Beşiktaşımız'ın yanı sıra Tireboluspor, Alanya Belediyesi, Gazi Üniversitesi, İller Bankası, Kuşadası Belediyesi, Ankara Vakıfbank ve Numune Özcan ekipleri yer alıyor. Siyah-Beyazlılarımız, ilk hafta 3 Ekim cumartesi günü saat 17.00'da Numune Özcan takımı ile ilk maçını yapacak. 4 Ekim pazar günü ise 11.00'da İller Bankası ve 15.00'da da Arkasspor takımlarıyla arka arkaya karşılaşacak.
ERKEK PLAJ VOLEYBOL LİGİ
Erkek Plaj Voleybol Ligi'nde ise Siyah-Beyazlılarımız dışında Polis Akademisi, Arkasspor, Penta Bilgisayar, Halkbank, Alanya Belediyesi, Altınyurt, Hopa Belediyesi ve Nazilli Belediyesi ekipleri bulunuyor.
Takımımız, ilk karşılaşmasını 3 Ekim Cumartesi günü saat 13.00'da Altınyurt ile yapacak. 4 Ekim Pazar günü ise saat 12.00'de Nazilli Belediyesi ve 17.00'da da Alanya Belediyesi ekipleriyle karşı karşıya gelecek.

Diğer Haberler