HABERLER

01.10.2009

Ekim 2009



Sevgili Beşiktaşlılar,
Bu ay, 29 Ekim’de Ulusumuz için çok anlamlı, çok büyük bir günü; Cumhuriyetimiz’in 86. yaşını kutlayacağız. Atatürk’ün Kulübü’nün Başkanı olarak Cumhuriyetimiz’in yeni yaşını gururla, coşkuyla kutluyor; bu vesile ile Atamız’ın ilkelerine ve devrimlerine yürekten bağlılığımızı yineliyorum.
 
Atamız’ın kurduğu laik ve demokratik Cumhuriyet’in yılmaz bekçileri olmaya devam edeceğiz. 
Sevgili Beşiktaşlılar,
Geçen yıl voleybolda ilk Balkan Şampiyonu olarak adını tarihe yazdıran Bayan Voleybol Takımımız, bu yıl da bu önemli organizasyondan “Şampiyon” olarak çıkarak aynı büyük gururu camiamıza ikinci defa yaşatmıştır. Bayan Voleybol Takımımız’ı kutluyor, tüm branşlarımızdaki sporcularımızın Beşiktaşlılığın değerlerini sahaya akıtmak için çaba gösterdiğinin altını çizmek istiyorum. 
Sevgili Beşiktaşlılar, 
Sizlerin sağduyusu ve inancı ile sadece Bayan Voleybol Takımımız değil, futbol başta olmak üzere bütün branşlarımız kulübümüzü her zaman hak ettiği yerde, zirvede tutacaklardır. Birkaç olumsuz sonuç neticesinde felaket senaryosu yazanları ciddiye almayınız. Daha dört ay önce bizleri sokaklara döken, sokaklarda gururla dolaştıran Futbol Takımımız’dan hak ettikleri sabrı ve inancı esirgemeyin... 
Büyük Beşiktaş Taraftarı; sizi dünyanın en büyüğü yapan, iyi ve kötü her günde  takımınıza verdiğiniz inanılmaz destek, sadece takımınızın değil tüm ülke ve insanımızın sorunlarına çare aradığınız  haykırışlarınız değil midir? İyi günde, düğünde herkes meydandadır ama Beşiktaşlı kötü günde, acı günde de  en öndedir. Geçen yıl ve her zaman olduğu gibi bu takım yine sizin yüreğinizdeki inançla, sizin dilinizdeki şarkıyla ve sizin omuzlarınızda eski günlerine dönecektir.
 
Çünkü hiçbir güç, tek yürek olmuş Beşiktaşlılar’ın yolunu ve ışığını karartamaz...  
En derin sevgilerimle,
Yıldırım Demirören
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı

Diğer Haberler