HABERLER

01.10.2009

Potada Türkiye Kupası Kuraları Çekiliyor

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız'ın da mücadele edeceği Teknosa Türkiye Kupası Eleme Grubu maçlarının kuraları, bugün (1 Ekim) çekilecek.

Polat Renaissance Otel'de saat 10.30'da gerçekleştirilecek kura çekimine, Basketbol Federasyonu ve ligler direktörlüğü yetkilileri ile Beko Basketbol Ligi'nde yer alan 16 kulübün temsilcileriyle basketbol camiasından çok sayıda sporcu, antrenör ve idareci katılacak. 
2009-2010 sezonu Teknosa Türkiye Kupası Eleme Grubu maçları, 7-12 Ekim tarihleri arasında Bursa, İzmir, Mersin ve Konya'da organize edilecek. 16 takımın 4 grupta mücadele edeceği eleme grubu maçları, İzmir'de Karşıyaka Spor Salonu'nda, Mersin'de Edip Buran Spor Salonu'nda, Bursa'da Atatürk Spor Salonu'nda ve Konya'da 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynanacak. 
Beko Basketbol Ligi'nde yer alan takımlar, toplam 6 gün süresince final grubuna yükselmek için çaba harcayacak. Tek devreli lig usulüne göre oynanacak maçlar sonunda gruplarında ilk iki sırayı alan 8 takım, Basketbol Federasyonu tarafından belirlenecek bir ilde 19-21 Şubat tarihlerinde karşı karşıya gelecek. Sekizli final karşılaşmalarında rakiplerini eleyerek mutlu sona ulaşacak takım, 25. Türkiye Kupası'nın sahibi olacak.

Diğer Haberler