HABERLER

19.09.2009

Filede Balkan Sınavı

Balkan Kupası’nda dörtlü finallere kalan Bayan Voleybol Takımımız, yarı final maçını bugün oynayacak.

Makedonya’daki grup maçlarından 2 galibiyet, 1 mağlubiyet alarak B Grubu'nu 2. sırada tamamlayan Siyah Beyazlılarımız, Bosna-Hersek’deki 4’lü finallere katılmaya hak kazanmıştı. Ekibimiz yarı finalde A Grubu’nun lideri Romanya takımı Medicina Targu Mures ile karşı karşıya gelecek. Mücadele 19 Eylül Cumartesi günü oynanacak.
Geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen Balkan Kupası’nda kupayı kazanarak tarihe geçen Siyah Beyazlılarımız, bu sene de aynı başarıyı tekrarlamak istiyor.
Bosna-Hersek yolculuğu öncesinde internet sitemize açıklamalar yapan Antrenörümüz Bülent Karslıoğlu, hedeflerinin bir kez daha şampiyonluk olduğunu belirterek, “Tamamen Türk oyunculardan kurulu kadromuzla Bosna-Hersek’e gidiyoruz. Takımımız’ın şu ana kadar oynadığı oyundan çok memnunum. Hepimiz ikinci Balkan Şampiyonluğuna inanmış durumdayız. Turnuvanın en genç takımlarından birisiyiz. Kadromuzda çok sayıda genç oyuncumuz var ama aralarındaki arkadaşlık çok iyi. Bütün bu olumlu etkenlerin devam edeceğini ve Bosna-Hersek’ten bir kupayla döneceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

Diğer Haberler