HABERLER

14.06.2006

Burak Yılmaz İmzaladı

Antalyaspor’dan transfer ettiğimiz Burak Yılmaz, İkinci Başkanımız Murat Aksu ve Yatırımlar Komitesi Başkanımız İlhan Durusoy’un katıldığı imza töreninde, kendisini 3 yıllığına Siyah-Beyaz renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki imza töreninden sonra Burak Yılmaz, 7 numaralı forması ile basın mensuplarına poz verdi.
İmza törenine katılan İkinci Başkanımız Murat Aksu, Burak Yılmaz’ın Teknik Direktörümüz Jean Tigana’nın istediği bir futbolcu olduğunu belirterek, “Burak, 21 yaşında ve Milli Takımlarımıza da önemli katkı sağlayacak bir oyuncu. Teknik Direktörümüz Jean Tigana’nın isteği ile bu yıl genç ve dinamik bir kadro kuruyoruz. Umarım Burak da bu kadroda kalıcı ve başarılı olur. Burak, hepimizden daha çok Beşiktaşlıdır. Çünkü oyuncumuzun babası Takımımız’ın eski 3. kalecisiydi” diye konuştu.
Beşiktaş gibi büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Burak ise, “Çok heyecanlıyım. Beşiktaş’a transferimde emeği geçen Başkanımız Yıldırım Demirören’e  Yönetim Kurulu’na ve Hocamız Jean Tigana’ya çok teşekkür ediyorum” dedi.



 

Diğer Haberler