HABERLER

21.09.2004

Durusoy’dan Teşekkür

Yatırımlar Komitesi Başkanımız İlhan Durusoy, internet sitemize yaptığı açıklama ile Siyah-Beyazlı taraftarlarımıza teşekkür etti.


BJK İnönü Stadı’nın yenileme ve kapasite artırımı çalışmalarının planlandığı şekilde yürütülmesinde ve stadın söz verilen tarihte hizmete açılmasında büyük pay sahibi olan Yatırımlar Komitesi Başkanımız İlhan Durusoy, taraftarlarımıza derbi maçtaki centilmence davranışları ve Kulübün tel örgüleri kaldırma politikasına verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti.



İlhan Durusoy, “Taraftarlarımızın maç başlamadan yaptığı “Stadı beğendik çok teşekkür ederiz” tezahüratı bizlerin emeklerimiz karşılığında aldığımız en büyük hediye oldu. Taraftarımızın maç öncesi yaşanan sıkıntılara rağmen stat içinde hiç bir tatsız olay çıkarmaması, çıkarmak için teşebbüs edenlere de izin vermemiş olması ve maç boyunca takımımızı desteklemesi de bizler için bir övünç kaynağıdır. Bugün bazı medya organlarında benim ağzımdan “Taraftarımıza fazla güvendik” şeklinde demeçler yer aldı. Bu ifade kesinlikle benim tarafımdan söylenmediği gibi, benim görüşüm; Galatasaray maçındaki davranışlarıyla Beşiktaş taraftarının kendilerine güvenmekle ne kadar doğru bir iş yaptığımızı kanıtlamış olduğudur. Sadece biz değil tüm futbolseverler taraftarımıza teşekkür borçludur” şeklinde konuştu.



Diğer Haberler