HABERLER

21.09.2004

B.B.Ankaraspor Hazırlıkları Başladı

Futbol Takımımız, Birinci Süper Lig’in 7. Haftası’nda Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile Cumartesi günü BJK İnönü Stadımız’da oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.


19 Eylül Pazar günü yenilenen BJK İnönü Stadımız’ın açılışında Galatasaray ile karşı karşıya gelen Futbol Takımımız, 1 günlük iznin ardından Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor mücadelesinin hazırlıklarına yaptığı 1,5 saatlik antrenmanla başladı.



BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen idmanda, Teknik Direktörümüz Vicente Del Bosque, oyuncularımızı 2 gruba ayırdı. Tayfun Korkut, İbrahim Toraman, Okan Buruk, Ali Güneş, Tayfur Havutçu, Ahmet Yıldırım, Ronaldo Guiaro ve İbrahim Üzülmez sahada önce kısa bir süre topla ısındıktan sonra, 3’erli ve toplu olarak koşu yaptı. Bu futbolcularımız, 45 dakika süren çalışmanın ardından ayak tenisi oynadı. Diğer gruptaki oyuncularımız salonda başladıkları antrenmanı tamamlayarak, sahaya geçmesinin ardından çift kale maç oynandı. Antrenman yandan gelen ortalara gol çalışması ve şut çalışmalarıyla sona erdi.



Galatasaray mücadelesinde sağ alt adalesine darbe alan İbrahim Akın bugün dinlendirilirken, genç futbolcumuz yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Sakatlıkları bulunan John Carew ile Kalecimiz Oscar Cordoba’nın tedavilerine devam edilirken, derbi maçta sakatlanan Sergen Yalçın, salonda çalıştı.



Futbol Takımımız, B.B.Ankaraspor maçı hazırlıklarını yarın (22 Eylül) sabah ve akşam olmak üzere, yapacağı çift idmanla sürdürecek.



Diğer Haberler